Εντυπωσιακό ιπτάμενο σόου στο Τατόι

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕντυπωσιακό ιπτάμενο σόου στο ΤατόιΔευτέρα, Σεπτέμβριος 29, 2014 - 16:05

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε ακόμη μία χρονιά η μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη των Βαλκανίων, το «Athens Flying Week», το οποίο προσέλκυσε και μάγεψε εκατοντάδες μικρούς και μεγάλους θεατές!
Οπως κάθε χρόνο, η μεγάλη γιορτή της αεροπορίας πραγματοποιήθηκε στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Τατοΐου, όπου παρευρέθησαν κορυφαίοι πιλότοι από όλο τον κόσμο και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στο πλαίσιο της Αθηναϊκής Αεροπορικής Εβδομάδας.

Ελιγμοί και μοναδικά «παιχνίδια» στον αέρα από αεροσκάφη και ελικόπτερα

κέρδισαν δικαίως τις εντυπώσεις. Χθες, το «Athens Flying Week»... βάφτηκε με τα ελληνικά χρώματα στον αέρα, αφού τον επίλογο έγραψε ένα ζευγάρι μαχητικά Α-7 της Αεροπορίας μας, τα τελευταία που πετούν ακόμα στον κόσμο, λίγο προτού αποσυρθούν οριστικά, σε μία εντυπωσιακή πτήση.

Η δυνατή νεροποντή του Σαββάτου δεν αποθάρρυνε ούτε τους αεροπόρους ούτε τον κόσμο που άλλη μία χρονιά έδωσε δυναμικό «παρών» στη γιορτή, ωστόσο οι ισχυροί άνεμοι προκάλεσαν τη διακοπή των επιδείξεων για περίπου μία ώρα. Σε κάθε περίπτωση το φετινό «Athens Flying Week» ήταν ένα από τα καλύτερα των τελευταίων ετών, με τους εκατοντάδες θεατές που παρευρέθηκαν στο Τατόι να μένουν εντυπωσιασμένοι και να μην μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από τον ουρανό.

Keywords
Τυχαία Θέματα