Τετράποδος Σέρλοκ star στα αεροδρόμια

ΚΟΣΜΟΣΤετράποδος Σέρλοκ star στα αεροδρόμιαΔευτέρα, Σεπτέμβριος 29, 2014 - 15:59

Τον λένε Σέρλοκ, είναι σκύλος ράτσας μπιγκλ και το βίντεο που τον δείχνει να τρέχει σε αεροδρόμιο για να εντοπίσει επιβάτισσα που έχει ξεχάσει το τηλέφωνό της σε αεροσκάφος έχει λιώσει καρδιές. Ομως το σενάριο είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Παραμένει ωστόσο ένα πολύ καλό σενάριο διαφήμισης που επιλέχθηκε από την ολλανδική αεροπορική εταιρία KLM.

Στη

διαφήμιση που κυκλοφόρησε την περασμένη Τρίτη και έγινε viral ο τρισχαριτωμένος σκύλος είναι «υπάλληλος» της υπηρεσίας απολεσθέντων αντικειμένων. «Ο βασικός μας στόχος ήταν να επιστρέψουμε τα χαμένα αντικείμενα στους ιδιοκτήτες τους όσο το δυνατόν πιο γρήγορα... Μου αρέσει πολύ το γεγονός ότι τώρα έχουμε βοήθεια σε αυτό» φαίνεται να λέει στο βίντεο ένας αεροσυνοδός. Τότε εμφανίζεται ο Σέρλοκ να τρέχει, με τα αυτιά του να ανεβοκατεβαίνουν, σε αργή κίνηση. Πηγαίνει δεξιά και αριστερά στο αεροδρόμιο, κάνει στάσεις για να βγάλει selfies με τους ταξιδιώτες και ανεβαίνει πάνω στον ιμάντα των αποσκευών.

«Για να δείξουμε ότι η KLM φτάνει στα άκρα για τους επιβάτες της, αποφασίσαμε να βάλουμε στο σενάριο ένα σκύλο έρευνας» εξηγεί η εταιρία DDB& Tribal που δημιούργησε τη διαφήμιση. Ο Σέρλοκ μπορεί να μην είναι υπάλληλος της νέας υπηρεσίας απολεσθέντων της εταιρίας KLM, αλλά είναι η μασκότ της. Η ολλανδική αεροπορική εταιρία συνεχίζει να επιστρατεύει τις δοκιμασμένες μεθόδους εύρεσης του ιδιοκτήτη απολεσθέντων. Ωστόσο οι θαυμαστές του Σέρλοκ θα έχουν πιθανότατα κι άλλες ευκαιρίες να τον δουν. Τουλάχιστον ο Αλεξ Χεργουίγκ, ένας εκ των δημιουργών της διαφήμισης, αφήνει το ενδεχόμενο ανοιχτό, καθώς οι διαφημιζόμενοι σίγουρα... κουνάνε την ουρά τους από ευτυχία με τον ντόρο που έκανε το μπιγκλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα