Ο Μπάτλερ δεν μπορεί να αντισταθεί στα... κάλλη της αγαπημένης του!

ΚΟΣΜΟΣΟ Μπάτλερ δεν μπορεί να αντισταθεί στα... κάλλη της αγαπημένης του!Δευτέρα, Σεπτέμβριος 29, 2014 - 15:24

Στο αγαπημένο του σπορ, που δεν είναι άλλο από το χούφτωμα της συντρόφου του σε δημόσιους χώρους, επιδίδεται non stop φέτος το καλοκαίρι ο Τζέραλντ Μπάτλερ.

Ο ασυγκράτητος πρωταγωνιστής του «Olympus has fallen» φαίνεται πως δεν μπορεί να αντισταθεί στη θέα των καλοσχηματισμένων οπισθίων της ούτε στη στεριά ούτε στη θάλασσα, αφού σε πρόσφατη εξόρμησή τους για σερφ

σε παραλία του Μαλιμπού δεν μπορούσε να ξεκολλήσει τα χέρια του από πάνω της. Ελάχιστοι θα μπορούσαν να τον κακολογήσουν ωστόσο, καθώς το καυτό μπικίνι της συντρόφου του, θα κόλαζε οποιονδήποτε.
Η μυστηριώδης μελαχρινή, με την οποία τον έχει συλλάβει πολλές φορές ο φακός από τις αρχές του καλοκαιριού μέχρι σήμερα, δεν έδειχνε να αγχώνεται για τυχόν αδιάκριτα βλέμματα ή παπαράτσι γύρω τριγύρω, ίσως επειδή είχε πάρει ήδη την πρώτη κρυάδα βλέποντας τον εαυτό της «κρεμασμένο» στα περίπτερα τον Ιούλιο, όταν ο ο φακός τούς είχε απαθανατίσει σε παρόμοια ενσταντανέ έξω από το Nobu.

Αυτή τη φορά το ζευγάρι αγνόησε ακόμα και την παρουσία του εκπαιδευτή του, που βρισκόταν στη διπλανή σανίδα, και επιδιδόταν σε τρυφερές αγκαλιές και φιλιά σε κάθε διάλειμμα. Μετά το τέλος του μαθήματος ο Μπάτλερ και η καλλίγραμμη σύντροφός του αποχώρησαν αγκαλιά και εξαφανίστηκαν με το τζιπ του προς άγνωστη κατεύθυνση.

Keywords
Τυχαία Θέματα