«Εγκέφαλος της δολοφονίας του Μάριου ο 73χρονος» κατέθεσαν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Εγκέφαλος της δολοφονίας του Μάριου ο 73χρονος» κατέθεσαν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.Πέμπτη, Δεκέμβριος 20, 2018 - 17:59

❱❱ Τον 73χρονο βασικό κατηγορούμενο για την απαγωγή και τη δολοφονία του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου έδειξαν κατηγορηματικά ως «εγκέφαλο»...

... του εγκλήματος δύο αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που επόπτευαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού, τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν τον Αύγουστο του 2012.

«Ηταν αυτός που σχεδίασε την απαγωγή και τη δολοφονία του Μάριου. Δεν έχω καμία αμφιβολία!» κατέθεσε χαρακτηριστικά

ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου ο πρώτος αξιωματικός, τονίζοντας ότι ο 73χρονος (έως σήμερα δεν έχει ομολογήσει) είναι «ένας παθολογικός ψεύτης, ένας άνθρωπος που έβρισκε ευάλωτους ανθρώπους για να τους χειραγωγεί».

«Δεν έχω αμφιβολία για τον ρόλο του, για το τι έκανε, την αναλγησία του και τι σχεδίαζε να κάνει μετά στη μητέρα του Μάριου...» πρόσθεσε και εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο 26χρονος είναι νεκρός. Μάλιστα, σύμφωνα με τον αξιωματικό, «ο μόνος που μπορεί να πει πού είναι το παιδί είναι αυτός».

Εγκληματική οργάνωση

Για εγκληματική οργάνωση με επικεφαλής τον 73χρονο έκανε λόγο και ο δεύτερος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που κατέθεσε χθες.

«Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι έκανε την απαγωγή που είχε αυτή την κατάληξη και μετά σχεδίαζε και την απαγωγή της μάνας του. Είμαι σίγουρος ότι ο Μάριος δεν είναι στη ζωή» τόνισε ο μάρτυρας, χαρακτηρίζοντας τον κατηγορούμενο «εγκληματικό νου».

Την ίδια ώρα, στο προσκήνιο ήρθε για ακόμα μία φορά η κατάθεση του ενός γιου του 73χρονου, που είναι αστυνομικός, με έναν εκ των δικαστών να παραδέχεται:«Επειδή ήταν αστυνομικός, δεν τον αγγίξαμε, και αναλαμβάνω την ευθύνη γι' αυτό που λέω».

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 10 Ιανουαρίου, ενώ για ακόμα μία φορά το δικαστήριο διέταξε τη βίαιη προσαγωγή και του δεύτερου γιου του 73χρονου κατηγορουμένου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εγκέφαλος, Μάριου, 73χρονος, ΕΛ ΑΣ,egkefalos, mariou, 73chronos, el as