Η Τζολί «πίτσι πίτσι» με τον ανιψιό της Νταϊάνα

ΚΟΣΜΟΣΗ Τζολί «πίτσι πίτσι» με τον ανιψιό της ΝταϊάναΠέμπτη, Δεκέμβριος 20, 2018 - 17:57

❱❱ Φουντώνουν οι φήμες ότι η 43χρονη star του Χόλιγουντ είναι ερωτευμένη με τον 24χρονο Λούις Σπένσερ

Λίγες μέρες μετά τη λήξη της δικαστικής διαμάχης της με τον Μπραντ Πιτ, η Αντζελίνα Τζολί φέρεται ότι έχει γυρίσει νέα σελίδα στην προσωπική ζωή της και

ότι είναι ερωτευμένη με έναν κατά πολλά χρόνια νεότερο άντρα.

Ο τυχερός δεν είναι άλλος από τον 24χρονο ανιψιό της πριγκίπισσας Νταϊάνα Λούις Σπένσερ, επιλογή ωστόσο που δεν είναι τόσο «αθώα» όσο φαίνεται.

Σύμφωνα με το περιοδικό «NW» που αποκάλυψε την είδηση, η οποία εν συνεχεία αναδημοσιεύτηκε από το Yahoo!, όνειρο της Αντζελίνα Τζολί ήταν ανέκαθεν να μπει στον στενό κύκλο της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. «Είναι νέος για εκείνη, όμως όλοι γνωρίζουν ότι είναι ένας ωραίος άντρας που ενδιαφέρεται πολύ για την οικογένειά του.

Η Αντζελίνα θεωρεί ότι έχει πολλά κοινά με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, γιατί όπως και η αείμνηστη πριγκιπισσα Νταϊάνα αγαπά τα παιδιά και θέλει να βοηθά όσους έχουν ανάγκη» αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της 43χρονης ηθοποιού στο περιοδικό, προσθέτοντας ότι «είναι πολύ ερωτευμένη με τον Λούις».

Την είδηση του νέου ειδυλλίου διαψεύδουν, ωστόσο, τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ενώ η ιστοσελίδα gossipcop, που ειδικεύεται στον εντοπισμό fake news, τη χαρακτηρίζει προϊόν φαντασίας. Επικαλείται, μάλιστα, δικές της πηγές από το περιβάλλον της ηθοποιού, που χαρακτηρίζουν «εντελώς γελοία» την είδηση, προσθέτοντας ότι η Τζολί δεν βγαίνει με κανέναν αυτό το διάστημα και είναι απολύτως αφοσιωμένη στα παιδιά της.

Αμφιβάλλουν μάλιστα αν οι δυο τους έχουν καν γνωριστεί. Την ίδια στιγμή, ο πρώην σύζυγός της Μπραντ Πιτ φέρεται ότι έχει αποκαταστήσει πλήρως τις σχέσεις του με τα παιδιά του και ότι γιόρτασε την παραμονή των 55ων γενεθλίων του μαζί με τα πέντε από τα έξι. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Us Weekly», τα παιδιά του, με εξαίρεση τον Μάντοξ, πέρασαν για πρώτη φορά ένα ολόκληρο βράδυ μαζί του, ενώ ο Παξ έβαλε μόνος του τέλος στις φήμες που τον ήθελαν ψυχραμένο με τον Πιτ, επειδή δήθεν είχε μάθει ότι δεν ήθελε να τον υιοθετήσει, στέλνοντάς του δημόσια ευχές μέσω Instagram.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζολί, Νταϊάνα,tzoli, ntaiana