Εγινε το πρώτο χειρουργείο στον τραυματισμένο σε τροχαίο Λεωνίδα Καλφαγιάννη

SHOWBIZΕγινε το πρώτο χειρουργείο στον τραυματισμένο σε τροχαίο Λεωνίδα ΚαλφαγιάννηΠέμπτη, Νοέμβριος 1, 2018 - 14:34

❱❱ Υστερα από μία εβδομάδα στο νοσοκομείο, επιτέλους χειρουργήθηκε

Ο πατέρας του Λεωνίδα Καλφαγιάννη, Παναγιώτης, αποκάλυψε ότι ο γιος του υποβλήθηκε την περασμένη Τρίτη σε επέμβαση στον μηρό, η οποία στέφθηκε με επιτυχία και μένει ακόμη ένα χειρουργείο -το σοβαρότερο- στο γόνατο, καθώς η κατάσταση στο σημείο είναι άσχημη.

Ο ηθοποιός έχει υποστεί πολλές κακώσεις τόσο στον μηνίσκο όσο και στον χιαστό, και οι γιατροί του ΚΑΤ θα προσπαθήσουν να

αποκαταστήσουν τη βλάβη μέσα στις επόμενες μέρες. Ηταν υποχρεωμένοι να περιμένουν για να τον βάλουν στο χειρουργείο προκειμένου να υποχωρήσουν τα πολλαπλά αιματώματα που έχει υποστεί ο ηθοποιός στα σημεία όπου τραυματίστηκε.

Σε ό,τι αφορά την ψυχολογία του γιου του, ο Παναγιώτης Καλφαγιάννης ανέφερε ότι είναι βελτιωμένη, καθώς από το πλευρό του δεν έχουν φύγει στιγμή η οικογένειά του και οι φίλοι του, οι οποίοι δεν σταματούν να του δίνουν κουράγιο.

Να θυμίσουμε ότι την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου ο 37χρονος ηθοποιός επέβαινε στη μηχανή του επί της οδού Πανόρμου, όταν ξαφνικά ένα αυτοκίνητο που ήταν μπροστά του φρέναρε απότομα, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του. Στο σημείο είχε νερά από το πότισμα που είχε κάνει ο δήμος στα φυτά που υπάρχουν δεξιά και αριστερά του δρόμου, που δυσχέραναν την κατάσταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εγινε, Λεωνίδα Καλφαγιάννη,egine, leonida kalfagianni