Βικτώρια Καρύδα: Κατέρρευσε μετά τη δολοφονία του συζύγου της στη Βούλα- Τι είχε πει για τον άντρα της… (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή μπροστά στο σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας το βράδυ της Τετάρτης (31/10/2018).Η σύζυγος του- την οποία μάθαμε μέσα από το παιχνίδι μόδας «My style rocks», όταν στη μέση της επίδειξης της Kathy Heyndels στην εβδομάδα μόδας, όταν έμαθε τα τραγικά νέα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, άρχισε να χτυπάει το κινητό της, όμως εκείνη δεν μπορούσε να το σηκώσει γιατί ήταν στη μέση της επίδειξης.

Σύμφωνα με

πληροφορίες του ΤLIFE.gr σήκωσε το κινητό της ο στενός της συνεργάτης και γνωστός μακιγιέρ Προκόπης Μακρυλάκης και που τα έχασε όταν έμαθε τα άσχημα νέα της δολοφονίας του συζύγου της. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο μακιγιέρ του μοντέλου πήγε στα καμαρίνια και τη βρήκε να έχει γυρίσει από την πρώτη εμφάνισή της στην πασαρέλα και να ετοιμάζεται να αλλάξει ρούχα για τη δεύτερη. Μαζί με τη φίλη της που έχει ήδη φτάσει στο χώρο που γίνεται το fashion show, της λένε πως τα παιδιά της είναι καλά αλλά έχει συμβεί κάτι σοβαρό και πρέπει να φύγει άμεσα από κει…

Η νεαρή καλλονή με τον μακιγιέρ και τη φίλη της φθάνουν στη Γλυφάδα στο σπίτι των γονιών του συζύγου της, όπου εκεί βρίσκονται τα παιδιά και η πεθερά της.

Εκεί της ανακοινώνουν το τραγικό νέο. Εκείνη αρνείται να το πιστέψει και ξεσπάει σε κλάματα φωνάζοντας ότι δεν είναι αλήθεια. Μετά καταρρέει και ακόμα σήμεραβρίσκεται σε κατάσταση σοκ μη μπορώντας να πιστέψει το κακό που έχει συμβεί.

Η Βικτώρια μιλούσε συνέχεια για τον σύζυγο της στο My Style Rocks και είχε αποκαλύψει και μια συγκινητική ιστορία από τον γάμο τους:

«Θα σας πω την ιστορία μου. Αυτό το τραγούδι είχα κάνει επίδειξη στα Madwalk και το τραγούδησε ο Μαρτάκης και στον άνδρα μου άρεσε πάρα πολύ. Και σκεφτόμουνα επειδή του άρεσε πάρα πολύ σκέφτηκα τελευταία στιγμή επειδή δεν ήξερα τι δώρο να του κάνω για το γάμο μας να του το τραγουδήσω. Και το κάναμε πολύ γρήγορα, δεν μπορούσα να βρω τον κατάλληλο άνθρωπο και μέσα σε 40 λεπτά το γράψαμε και το παρουσίασα στο γάμο».

The post Βικτώρια Καρύδα: Κατέρρευσε μετά τη δολοφονία του συζύγου της στη Βούλα- Τι είχε πει για τον άντρα της… (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα