Εδωσε όρκο πίστης στον... άγγελό του

16:50 9/9/2014 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΕδωσε όρκο πίστης στον... άγγελό τουΤρίτη, Σεπτέμβριος 9, 2014 - 16:44

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβουν την Κυριακή 5 Οκτωβρίου στις 18.00 η γυμνάστρια Μάντυ Περσάκη και ο αθλητής του kick boxing Αλέξανδρος Νικολαΐδης. Μπορεί το ζευγάρι να είναι μαζί περίπου ένα χρόνο, ο έρωτάς του όμως είναι τόσο δυνατός που δεν χρειάζεται να περιμένουν πολύ για να περάσουν στο επόμενο βήμα της σχέσης τους.

Ο γάμος τους θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο στο Grand Resort Lagonisi και μετά την τελετή θα ακολουθήσει

στον ίδιο χώρο δεξίωση για να πιουν οι καλεσμένοι στην υγεία των νεονύμφων. Πριν από περίπου ένα χρόνο η Μάντυ είχε δει το νυφικό που τελικά διάλεξε σε ένα περιοδικό. Μάλιστα δεν έχει αποκαλύψει λεπτομέρειες για τη δημιουργία, αφού θέλει να κάνει έκπληξη τόσο στον Αλέξανδρο όσο και στους καλεσμένους της, εμείς όμως καταφέραμε και μάθαμε πως θα είναι σε στιλ πριγκιπικό, μακρύ και εντυπωσιακό.

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι η παιδική φίλη της γυμνάστριας Θάνια Κυρίτση και ο φίλος από τα παλιά του αθλητή Θανάσης Κύλας. Λόγω φόρτου εργασίας, οι δυο τους δεν θα κάνουν τώρα το ταξίδι του μέλιτος, αλλά τα Χριστούγεννα συνδυάζοντάς το με διακοπές.
Το love story τους ξεκίνησε όταν ο Αλέξανδρος απευθύνθηκε στη Μάντυ προκειμένου να κάνει pilates για αποκατάσταση, ύστερα από σοβαρό τροχαίο που είχε. Ο νεαρός kick boxer κινδύνεψε σοβαρά πέρυσι το καλοκαίρι, όταν διερχόμενο όχημα στην περιοχή του Αλίμου «έκλεισε» το σκούτερ του, με αποτέλεσμα εκείνος να χάσει την ισορροπία του και να πέσει με δύναμη και φόρα πάνω σε περίπτερο. Οι γιατροί είχαν πει ότι η γερή κράση του τον έσωσε, αφού οποιοσδήποτε άλλος θα είχε υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά.

Αρχικά η σχέση τους ήταν μόνο επαγγελματική, όμως στη συνέχεια τα πράγματα άλλαξαν. Οι δυο τους αποφάσισαν να γίνουν ζευγάρι, ενώ έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση τον περασμένο Φεβρουάριο σε event πριν από αθλητική διοργάνωση. Πριν πει η Μάντυ το «ναι» τον παίδεψε πολύ τον Αλέξανδρο. Ο αθλητής δεν έκανε μία, αλλά δύο προτάσεις γάμου στην αγαπημένη του. Η πρώτη ήρθε την Πρωτοχρονιά, όταν το ζευγάρι ήταν μαζί πέντε μήνες περίπου, όμως αποφάσισαν να περιμένουν ακόμη λίγο. Η δεύτερη έγινε την ημέρα των γενεθλίων του Αλέξανδρου, στις 16 Απριλίου, στο πάρτι που πραγματοποιήθηκε σε μαγαζί φίλου του. Τότε η γυμνάστρια είπε το «ναι» και άρχισαν τα κοινά όνειρα.

Τεριάννα Παππά

Keywords
Τυχαία Θέματα