Διέρρηξαν δύο φορές σπίτι με τον νεκρό 83χρονο ιδιοκτήτη μέσα

ΡΕΠΟΡΤΑΖΔιέρρηξαν δύο φορές σπίτι με τον νεκρό 83χρονο ιδιοκτήτη μέσαΤετάρτη, Ιούλιος 12, 2017 - 12:13

Παρωδία ταινίας τρόμου θυμίζει η υπόθεση μιας διάρρηξης που έγινε σε δύο... δόσεις από τους ίδιους δράστες στο σπίτι ενός 83χρονου στο Παλιό Φάληρο.

Ο ένοικος, ο οποίος ζούσε μόνος, καθώς η εν διαστάσει σύζυγός του και η κόρη του έμεναν μόνιμα στις ΗΠΑ, είχε πεθάνει πριν από έναν χρόνο χωρίς να το αντιληφθεί κάποιος. Oμως, αυτό δεν εμπόδισε τους δράστες να διαρρήξουν δύο φορές το σπίτι, αδιαφορώντας για το μακάβριο

θέαμα του σκελετού!

Σε άλλο σημείο το κρανίο!

Oταν οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου πήγαν στο σπίτι του 83χρονου στις 10 Απριλίου, μαζί με φίλους του, οι οποίοι είχαν ανησυχήσει επειδή δεν έδινε σημεία ζωής, πίστεψαν ότι έχουν να κάνουν με ανθρωποκτονία, καθώς το κρανίο βρέθηκε σε άλλο σημείο από τα υπόλοιπα οστά!
Αυτό επιβεβαίωνε και η κίνηση της τραπεζικής κάρτας του ηλικιωμένου, μέσω της οποίας είχαν γίνει σταδιακά αναλήψεις συνολικού ύψους 28.000 ευρώ στο διάστημα που εκείνος ήταν ήδη νεκρός!

Η έρευνα που έκαναν αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής οδήγησε σε δύο Eλληνες και έναν Ρουμάνο, οι οποίοι ομολόγησαν ότι την πρώτη φορά που διέρρηξαν το σπίτι στις 10 Απριλίου είδαν τον σκελετό του 83χρονου και μάλιστα ο ένας έπεσε πάνω του διαμελίζοντάς τον! Oμως, μπήκαν ακόμη μία φορά στο συγκεκριμένο σπίτι και πήραν από τα ρούχα του νεκρού την τραπεζική κάρτα!

Η ίδια σπείρα είχε προσπαθήσει δύο φορές να διαρρήξει και το διαμέρισμα του γιατρού που δολοφονήθηκε στις 5 Απριλίου στην οδό Μάρνη, αλλά εγκατέλειψε την προσπάθειά της γιατί ήταν στον 6ο όροφο και το θεώρησαν ιδιαίτερα επικίνδυνο.

ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα