Και ένατη σύλληψη στον Λαγανά

ΡΕΠΟΡΤΑΖΚαι ένατη σύλληψη στον ΛαγανάΤετάρτη, Ιούλιος 12, 2017 - 11:46

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα Μπακάρι Χέντερσον, ο οποίος έπεσε νεκρός ύστερα από τον άγριο ξυλοδαρμό του έξω από κλαμπ στον Λαγανά της Ζακύνθου.

Εκτός από τους οκτώ συλληφθέντες, οι οποίοι πήραν νέα προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα και αύριο, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη

ακόμη ενός νεαρού Σέρβου. Ο κατηγορούμενος ταυτοποιήθηκε όταν οι αστυνομικοί αξιοποίησαν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, ωστόσο είχε παρέλθει το όριο του αυτοφώρου και ο εισαγγελέας Ζακύνθου είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου συνελήφθη χθες το πρωί. Πλέον, φτάνουν τους εννέα οι συλληφθέντες για την ανθρωποκτονία και χθες το πρωί οι οκτώ πρώτοι οδηγήθηκαν στον ανακριτή Ζακύνθου. Ομως, πήραν νέα προθεσμία για να απολογηθούν άλλοι σήμερα και άλλοι την Πέμπτη.

Καβγάς

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι αρνούνται ότι ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον Αμερικανό, ενώ ο Ελληνας μπάρμαν παραδέχεται ότι πήρε μέρος στον καβγά έξω από το μπαρ, αλλά υποστηρίζει ότι δεν σκότωσε εκείνος τον Μπακάρι: «Τον χτύπησα, αλλά δεν είχα καμία πρόθεση να τον σκοτώσω. Είδα το περιστατικό της συμπλοκής με τον συνάδελφό μου και έτρεξα να βοηθήσω» ισχυρίζεται, ενώ και ο πορτιέρης του κλαμπ αρνείται πως χτύπησε το θύμα: «Δεν τον χτύπησα ή, τουλάχιστον, δεν του προκάλεσα θανατηφόρα χτυπήματα, αφού το χέρι μου είναι σπασμένο...» φέρεται ότι δήλωσε στους αστυνομικούς.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 32χρονου υπευθύνου ασφαλείας του μπαρ Θανάσης Τάρτης υποστηρίζει πως από τα βίντεο από τις κάμερες του μαγαζιού προκύπτει ότι ο Αμερικανός ξεκίνησε πρώτος τον καβγά, όταν επιτέθηκε με μπουκάλι σε έναν θαμώνα.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα