Εκτενής αναφορά του Καμμένου στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για το «Noor 1»

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕκτενής αναφορά του Καμμένου στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για το «Noor 1»Τετάρτη, Ιούλιος 12, 2017 - 11:47

Συνεχίζονται οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του ναρκόπλοιου «Noor 1», καθώς αυτή τη φορά την κίνηση στη σκακιέρα έκανε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, καταθέτοντας πολυσέλιδη και εκτενή αναφορά στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου.

Σύμφωνα

με πληροφορίες, στην αναφορά του ο υπουργός περιλαμβάνει σημαντικά στοιχεία που φωτίζουν άγνωστες πτυχές της υπόθεσης μεταφοράς της μεγαλύτερης ποσότητας ναρκωτικών που βρέθηκε στη χώρα μας.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει ήδη διατάξει να ερευνηθεί το περιεχόμενο της αναφοράς από αρμόδιο εισαγγελικό λειτουργό και στο πλαίσιο της εντολής της η αναφορά του κ. Καμμένου έχει ήδη διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Εφετών Πειραιά.

Παράλληλα, με εντολή της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, ερευνώνται και τυχόν πειθαρχικές ευθύνες για δικαστικούς λειτουργούς που χειρίστηκαν τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Την ίδια στιγμή, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και οι έρευνες που διενεργούνται από τον εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Μπρακουμάτσο σχετικά με τις καταγγελίες του ισοβίτη επιχειρηματία Γιαννουσάκη ότι δέχθηκε πιέσεις για να εμπλέξει στην υπόθεση τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο εισαγγελικός λειτουργός αναμένεται να αρχίσει τις προσεχείς ημέρες να καλεί σε εξηγήσεις πρόσωπα που έχουν καταγγελθεί για την υπόθεση.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα