ΧΧΧ-mas πάρτι σε κλαμπ της ακολασίας

ΚΟΣΜΟΣΑπελευθερωμένα ζευγάρια τα έδωσαν... όλα στο club Bliss ΧΧΧ-mas πάρτι σε κλαμπ της ακολασίας Παρασκευή, Δεκέμβριος 29, 2017 - 13:09

❱❱ Οι βοηθοί του Αγιου Βασίλη μπορεί να μην έφεραν δώρα στο club Bliss του Μαϊάμι την παραμονή των Χριστουγέννων, αλλά έφεραν μπόλικη ηδονή στους λάτρεις των ομαδικών σεξουαλικών παιχνιδιών.

Στο καθιερωμένο μηνιαίο party που διοργανώνει ο Nathan Bliss, ο οποίος έχει δώσει το όνομά του σε αυτό, το dress code ήταν άκρως εορταστικό για το σέξι guest list, που, αντί να πάρει θερμίδες από τα γλυκά, έκαψε θερμίδες με σεξ. Ο Bliss αρνείται ότι πρόκειται για πάρτι swingers, διευκρινίζοντας ότι διοργανώνει «ερωτικής θεματολογίας events για αμφιφυλόφιλες γυναίκες και περιπετειώδη ζευγάρια». Με άλλα λόγια, λέει κομψά ότι στα πάρτι του μπορεί να εκπληρώσει ένα ζευγάρι τη φαντασίωσή του να βάλει ακόμα μία γυναίκα στο κρεβάτι του.

Τα πάρτι του γίνονται παραδοσιακά σε τοποθεσίες -κυρίως κλαμπ- που δεν αποκαλύπτονται μέχρι τελευταία στιγμή, απαρτίζονται από καλεσμένους που έχουν περάσει προηγουμένως από έλεγχο και στους οποίους, αφού δοθεί το πράσινο φως, στέλνεται η πρόσκληση με όλες τις λεπτομέρειες. Για να επιλεγεί κανείς δεν πρέπει οπωσδήποτε να έχει προδιαγραφές μοντέλου, αρκεί ωστόσο να έχει προσεγμένη εμφάνιση και να είναι σ' ένα κατάλληλο (βλέπε νεαρό) ηλικιακό πλαίσιο.

Αντίστοιχης λογικής πάρτι ετοιμάζει στη Νέα Υόρκη για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και το μπαρ 5TH & MAD. Το dress code για την περίσταση απαιτεί αποκλειστικά εσώρουχα, ενώ το θέμα στο οποίο θα πρέπει να κινηθούν οι παρευρισκόμενοι είναι «τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα».

Οι καλεσμένοι ή «αμαρτωλοί», όπως τούς χαρακτηρίζει η σχετική πρόσκληση, θα έχουν την ευκαιρία να μαστιγωθούν από «πόρνες», ενώ στα διάφορα δωμάτια που θα έχουν δημιουργηθεί θα μπορεί καθένας να απολαμβάνει το είδος αμαρτίας που τον ικανοποιεί, από σαδομαζοχιστικό σεξ έως τζόγο. Η είσοδος θα στοιχίζει 30 δολάρια και η πρόσβαση στο μπαρ άλλα 100 δολάρια.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Αναζητήσεις
πρωτοχρονιατικα χχχ, χχχ.κρεβατι
Τυχαία Θέματα