Η εγχώρια showbiz αποχαιρετά το 2017!

SHOWBIZΔιαζύγια, γάμοι, χωρισμοί και θυελλώδεις έρωτεςΗ εγχώρια showbiz αποχαιρετά το 2017! Παρασκευή, Δεκέμβριος 29, 2017 - 12:51

❱❱ Οι πρωταγωνιστές της showbiz που μαγνήτισαν τα φώτα της δημοσιότητας τη χρονιά που πέρασε
❱❱ Τραγωδίες και καταστροφές που έγιναν πρωτοσέλιδα

Τα πάντα είχε και φέτος ο... μπαξές της showbiz. Λαμπεροί άνθρωποι ερωτεύτηκαν δυνατά και πλέον ατενίζουν το κοινό μέλλον τους με

αισιοδοξία. Κάποιοι ενώθηκαν με τα γαμήλια δεσμά, ανταλλάσσοντας όρκους πίστης και αφοσίωσης σε εκκλησίες ή δημαρχεία. Οι πιο ευτυχισμένοι, ωστόσο, ήταν εκείνοι που υποδέχτηκαν τον πελαργό στα σπιτικά τους. Φυσικά, δεν έλειψαν και αυτοί που πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστές πορείες στα προσωπικά τους. Ετσι είναι η ζωή, γλυκόπικρη...

«Ησαΐα χόρευε!»

Μέσα στο 2017 έγιναν πολλοί γάμοι! Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, έπειτα από 13 χρόνια σχέσης και τέσσερα παιδιά, παντρεύτηκαν στις 3 Ιουλίου, στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, στην οικία του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

Στις 10 Ιουνίου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, στο εκκλησάκι του Αρχάγγελου Μιχαήλ, στην οικία Θεοδωρίδη στη Μύκονο, η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης. Λίγους μήνες νωρίτερα, στις 4 Φεβρουαρίου, η Μαριάννα Γουλανδρή και ο Φίλιππος Λαιμός παντρεύτηκαν στον ορθόδοξο Ναό της Αγίας Σοφίας του Λονδίνου, ενώ στις 21 Ιουλίου χόρεψαν τον χορό του Ησαΐα ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά στη Λήμνο. Η Χριστίνα Αλούπη και ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Κέφαλος έκαναν τον γάμο τους και μαζί τη βάπτιση του γιου τους σε κτήμα στη Θεσσαλονίκη, στις 7 Ιουλίου.

Καυτά ειδύλλια

Το 2017 μάς προέκυψε και άκρως ερωτικό! Στις αρχές του χρόνου, στην παράσταση «Το πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι», ο Ανθιμος Ανανιάδης και η 19χρονη συμπρωταγωνίστριά του Μαρία-Νεφέλη Γαζή ερωτεύτηκαν παράφορα! Την άνοιξη συνέβη «μία ηλεκτρική εκκένωση» ανάμεσα στον Στράτο Τζώρτζογλου και στη μουσικό Σοφία Μαργιόλα, που πλέον ετοιμάζονται να παντρευτούν!

Μέσα στο reality επιβίωσης «Survivor» άνθησε ο έρωτας του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, ενώ πιο πρόσφατος -φθινοπωρινός- είναι ο έρωτας της Ευαγγελίας Αραβανή και του Νίκου Οικονομόπουλου που... λαβώθηκαν από τα βέλη του φτερωτού θεού μέσα στο Κέντρο Αθηνών! Πολύ πρόσφατος είναι και ο έρωτας της Μαρίας-Λουίζας Βούρου με τον γοητευτικό επιχειρηματία Γιάννη Παπαγεωργίου, αλλά ακόμα πιο... φρέσκος είναι αυτός του Κωστή Μαραβέγια με την Τόνια Σωτηροπούλου!

Διαζύγια

Πέραν των πολλών γάμων στη showbiz, μέσα στο έτος που φεύγει υπήρξαν και πολλοί χωρισμοί! Τον Νοέμβριο βγήκε το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση από τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, έπειτα από πολύμηνη δικαστική μάχη! Στις αρχές της χρονιάς έγινε γνωστός ο χωρισμός του Χρήστου Φερεντίνου και της Σοφίας Παυλίδου, ύστερα από 12 χρόνια έγγαμου βίου και την απόκτηση δίδυμων γιων, ενώ την ίδια περίοδο -αρχές Ιανουαρίου- αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και η Ελενα Ράπτη με τον Λούκα Γιώρκα. Μέσα στο καλοκαίρι και ύστερα από εφτά χρόνια γάμου -και την απόκτηση δύο παιδιών- χώρισε και ο Νίνο από τη Χρυσή Βαρδινογιάννη.

Ηταν τέλη Ιουλίου όταν η Ράνια Θρασκιά μάς ενημέρωνε διαδικτυακά ότι χωρίζει από τον επί εννέα χρόνια σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της Ανδρέα Φωτόπουλο. Η Ελλη Κοκκίνου και ο Γιώργος Μπόγρης έληξαν τον 7ετή δεσμό τους τον Αύγουστο, ενώ η Ειρήνη Σκλήβα και ο Νίκος Χυδήρογλου έγινε γνωστό στα μέσα Νοεμβρίου ότι έχουν ξεκινήσει διαδικασίες διαζυγίου έπειτα από 16 χρόνια.

Γεννητούρια

Πολλά ήταν και τα ζευγάρια της showbiz που δέχτηκαν την επίσκεψη του πελαργού μέσα στο 2017! Στις 9 Οκτωβρίου η Σία Κοσιώνη έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι και έκανε τον Κώστα Μπακογιάννη ευτυχισμένο μπαμπά. Η Θεοφανία Παπαθωμά έγινε μαμά για τρίτη φορά, στις 16 Σεπτεμβρίου, γεννώντας ένα κοριτσάκι και μάλιστα στο σπίτι της!

Την ίδια μέρα η Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης κράτησαν στην αγκαλιά τους -λίγο πρόωρα- τον γιο τους και δεύτερο παιδί τους. Η Κατερίνα Λάσπα γέννησε ακόμα ένα κοριτσάκι στα μέσα Μαΐου, κάνοντας τον Νεκτάριο Νικολόπουλο δις ευτυχισμένο, ενώ και η Ολυμπία Χοψονίδου με τον Βασίλη Σπανούλη έγιναν γονείς μιας μπέμπας -της δεύτερης από τα πέντε παιδιά τους- στις 25 Σεπτεμβρίου!

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:

Τραγωδίες και καταστροφές που έγιναν πρωτοσέλιδα

Δεν φεύγει και με τις καλύτερες αναμνήσεις το 2017... Η χρονιά που τελειώνει σημαδεύτηκε από συγκλονιστικές οικογενειακές τραγωδίες, εγκλήματα ασυνήθιστης αγριότητας, φυσικές καταστροφές και πολλούς θανάτους πολιτικών προσώπων και αγαπημένων ηθοποιών.

Τον Ιανουάριο ο ρωσικός χιονιάς «Αριάδνη» σαρώνει τη χώρα ένα δεκαήμερο και αφήνει πίσω του τέσσερις νεκρούς. 5/1: Στελέχη της Αντιτρομοκρατικής συλλαμβάνουν στην Ηλιούπολη τη σύντροφο του Μαζιώτη, Πόλα Ρούπα.

Στις 26 Φεβρουαρίου στην επικαιρότητα κυριαρχεί το φοβερό τροχαίο με την Porsche του 24χρονου γιου του ιδιοκτήτη των JUMBO Γιώργου Βακάκη, που έπεσε με 320 χλμ. στο Ι.Χ. του Υπάτιου Πατμάνογλου σε πάρκινγκ της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας. Σκοτώνονται ακαριαία ο Βακάκης, ο συνοδηγός του Ανδρέας Γεωργακόπουλος, η 33χρονη Αποστολία Πατμάνογλου και ο τρίχρονος γιος της Παύλος. 7/2: Φεύγει από τη ζωή ο Λουκιανός Κηλαηδόνης. 16/2: Πεθαίνει ο ζωγράφος Δημήτρης Μυταράς. 22/2: Πεθαίνουν ο σκηνοθέτης Νίκος Κούνδουρος και ο ηθοποιός Θέμης Μάνεσης.

Στις 23 Μαρτίου ο παραολυμπιονίκης κολύμβησης Βασίλης Τσαγκάρης σκοτώνει μέσα στο πρακτορείο ΟΠΑΠ που διατηρεί στο Μοσχάτο έναν 47χρονο, με την πρώην σύζυγο του οποίου είχε σχέση. 30/3: Η απαγωγή του γιου του «βασιλιά των πλαστικών» Μιχάλη Λεμπιδάκη στην Κρήτη είναι η απαρχή ενός πρωτοφανούς θρίλερ.

Στις 19 Απριλίου σκοτώνονται τέσσερα στελέχη του Στρατού, όταν το ελικόπτερο Χιούι στο οποίο επέβαιναν συντρίβεται στο Σαραντάπορο Ελασσόνας. Ως εκ θαύματος σώζεται μία αρχιλοχίας. 21/4: Χάνει τη μάχη με τον καρκίνο στον «Αγιο Σάββα» ο 66χρονος πολυαγαπημένος ηθοποιός Στάθης Ψάλτης.

Στις 25 Μαΐου εκρήγνυται τρομοδέμα μέσα στο αυτοκίνητο του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. 29/5: Πεθαίνει σε ηλικία 99 ετών ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Σεισμός

Στις 8 Ιουνίου προκαλεί σοκ ο θάνατος του 11χρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής στο Μενίδι. 11/6: 6,1 Ρίχτερ συνταράσσουν τη Λήμνο και τη Χίο και ισοπεδώνουν το χωριό Βρίσα. 27/6: Φεύγει από τη ζωή η 38χρονη δημοσιογράφος Νανά Καραγιάννη, που πάλευε χρόνια με την ανορεξία.

Στις 2 Ιουλίου πεθαίνει σε ηλικία 75 ετών ο εφοπλιστής και ιδρυτής του ομίλου ΑΝΤ1 Μίνως Κυριακού. 20/7: Επιστρέφει στο Δαφνί 45χρονος δραπέτης του Ψυχιατρείου, αφού σκότωσε τη σύντροφό του στο διαμέρισμά της στο Περιστέρι.

Τον Αύγουστο κυριαρχεί ο πύρινος όλεθρος, με περίπου 70.000 στρέμματα να γίνονται στάχτη σε όλη τη χώρα. Τέσσερις ημέρες καίγεται η ανατολική Αττική, ενώ η Ζάκυνθος παραδίδεται σε οργανωμένο σχέδιο εμπρηστών. Αίσθηση προκαλεί το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» με τίτλο «Ετρωγαν και έπιναν την ώρα που καιγόταν ο τόπος», καθώς ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης και ο υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής διασκέδαζαν το βράδυ της «κολάσεως» σε glam εστιατόριο της Μυκόνου. 8/8: «Σβήνει» στα 72 της η τραγουδίστρια Αρλέτα. 18/8: Νεκρή στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη από ανακοπή βρίσκεται η μοναδική σταρ Ζωή Λάσκαρη στα 72 της.

Στις 10 Σεπτεμβρίου βυθίζεται κοντά στη νησίδα Αταλάντη στον Σαρωνικό το δεξαμενόπλοιο «Αγία Ζώνη ΙΙ».

Στις 12 Οκτωβρίου δολοφονείται στο γραφείο του στο κέντρο της Αθήνας ο 52χρονος ποινικολόγος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος. 18/10: Η στυγερή δολοφονία της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη στο Β΄ Νεκροταφείο στη Ριζούπολη απασχολεί για ημέρες τις Αρχές.

Στις 8 Νοεμβρίου οι αστυνομικοί συλλαμβάνουν έναν 58χρονο σεσημασμένο τοξικομανή ως δολοφόνο της εφοριακού. 15/11: Θεομηνία πλήττει τη Δυτική Αττική. Η Μάνδρα και η Νέα Πέραμος θάβονται από τους χειμάρρους, που αφήνουν πίσω τους 23 νεκρούς.

Στις 18 Δεκεμβρίου διαδραματίζεται μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους. Ενας αρχιφύλακας και φρουρός του Κώστα Σημίτη εκτελεί τη γιατρό σύζυγό του, την πεθερά του, τη μόλις τριάμισι ετών κορούλα του και αυτοκτονεί. 24/12: Τραυματίζεται σοβαρά σε τροχαίο με τη μηχανή του ο πρώην παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
showbiz, showbiz, δουκισσα νομικου, χρυσή βαρδινογιάννη, σία κοσιώνη, λουκιανος κηλαηδονης, λουκας παπαδημος, νανα καραγιαννη, ηλιας ψινακης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ιουνίου, μυκονος, δουκισσα, γιου, θεσσαλονικη, survivor, αθηνα, ωναση, φερεντινος, ελενα, καλοκαιρι, ελλη, μπογρης, μαΐου, δις, ολυμπια, porsche, jumbo, χλμ, οπαπ, κρητη, παπαδημος, σοκ, ΑΝΤ1, περιστερι, espresso, σταρ, νέα, rss, κινηση στους δρομους, σεισμος, αλλαγη ωρας, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, στρατος, σεισμος κρητη, Καλή Χρονιά, σχεδιο αθηνα, αλλαγη ωρας 2013, ευρυδικη βαλαβανη, αγγελικη, η ζωη, δυνατα, κηλαηδονης, χρυσή βαρδινογιάννη, αυτοκινητο, βαπτιση, δαφνι, ζακυνθος, ηθοποιος, θανατος, θριλερ, νινο, σταρ, σφαιρα, ψινακης, ωρα, jumbo, porsche, rss, αγκαλια, αισιοδοξια, ανοιξη, αναμνησεις, ανορεξια, αρλετα, αταλαντη, αττικη, βραδυ, βρισκεται, γεωργακοπουλος, γεωργιου, γινονται, γιου, γιωργος μπογρης, γονεις, δευτερο, δις, δυτικη αττικη, δυτικη, εγινε, εγκληματα, ελενα, ειρηνη, ελλη, ετων, ετος, εφοπλιστης, ζαφειροπουλος, ζευγαρια, ζυγουλη, ζωη, ζωη λασκαρη, ζωνη, ιδια, ηλικια, ηλιουπολη, καιγεται, κοκκινου, κτημα, λασκαρη, λημνο, λουκιανος, μαΐου, μαμα, μανεσης, μενιδι, μηνες, μητσοτακης, μοσχατο, μαρια, νεφελη, παντα, οικια, ολεθρος, παιδι, παιδια, πεθερα, πορτο ραφτη, πρωταγωνιστες, ρανια θρασκια, σακης ρουβας, συζυγο, συνεχεια, σία κοσιώνη, σια, σοκ, σοφια, σπιτι, σχεδιο, τζωρτζογλου, τραγουδιστρια, τριτη, τονια, φυσικα, φοβερο, φορα, χριστινα, χλμ, χοψονιδου, χρυση, ψαλτης, κωνσταντινος, δημητρης, εκκλησιες, εννεα, χιουι, χωρα, ιουνίου, κωνσταντινου, κυριακου, μυκονο, νεκροταφειο, νομικου, παυλος, ριχτερ, σκοτωνει, βακακης, ζωγραφος
Τυχαία Θέματα