Αστυνομικός... φόβος και τρόμος

TV GOSSIPΑστυνομικός... φόβος και τρόμοςΠέμπτη, Σεπτέμβριος 28, 2017 - 18:51

❱❱ Ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης μιλά για τονκόντρα ρόλο του στη σειρά του Alpha «Ελα στη θέση μου»

Από την
Τεριάννα Παππά

Ακόμη ένα... υποκριτικό στοίχημα βάζει με τον εαυτό του ο Σταύρος Νικολαΐδης, ο οποίος υποδύεται έναν κόντρα ρόλο που θα συζητηθεί. Ηδη πήραμε μια μικρή γεύση από τα πρώτα επεισόδια της σειράς του Alpha «Ελα στη θέση μου», αλλά η συνέχεια θα έχει σίγουρα πολύ ενδιαφέρον.

«Ενσαρκώνω

έναν αστυνομικό αυστηρό, πονηρό, πιεστικό και καριερίστα, που θέλει να πάρει προαγωγή» λέει στην «Espresso» ο ηθοποιός, που δεν κρύβει τη χαρά του για τη συμμετοχή του στο επιτυχημένο κωμικό σίριαλ και συνεχίζει αποκαλύπτοντας πώς θα λειτουργήσει από δω και στο εξής ο ήρωάς του: «Στην προσπάθειά του να εξιχνιάσει τον θάνατο του Παπασταύρου (Κώστας Αποστολάκης) θα έρθει σε ευθεία αντιπαράθεση με την οικογένεια Σοφοκλέους και κυρίως με την Αιμιλία (Μαρία Φιλίππου)».

Η guest εμφάνιση του αστυνόμου θα γίνει... μονιμότερη από το 17ο επεισόδιο και μετά, οπότε η παρουσία του θα κάνει τη ζωή όλων στη σειρά πιο δύσκολη! «Μου αρέσει που είναι κόντρα ρόλος, διαφορετικός απ’ ό,τι έχω κάνει μέχρι σήμερα. Η κωμικότητα δεν βγαίνει από εμένα, αλλά από τους άλλους ρόλους που έρχονται αντιμέτωποι μαζί μου. Είμαι ο φόβος και ο τρόμος» αναφέρει και, σύμφωνα με πληροφορίες από την παραγωγή, ο Σταύρος σ’ αυτόν τον ρόλο είναι... αποκάλυψη! «Επειδή τις περισσότερες σκηνές τις έχω με τη Μαρία Φιλίππου, που υποδύεται την Αιμιλία Σοφοκλέους, κι αυτή με τη σειρά της μου λέει ότι αποδίδω τον ρόλο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Επιστροφή

Για τον ηθοποιό, η επιστροφή στα πλατό, σε μια σειρά στην οποία το κλίμα είναι παρεΐστικο, είναι η καλύτερη δυνατή εμπειρία: «Ολοι οι συνάδελφοι στα γυρίσματα με αντιμετώπισαν πολύ καλά και χάρηκα που συνάντησα άτομα με τα οποία έχω συνεργαστεί στο παρελθόν, αλλά και καινούργια, όπως η Μαρία Φιλίππου, με την οποία ήθελα πολύ να συνεργαστούμε κι έγινε σε αυτή τη σειρά».

Μάλιστα, πριν μπει στο πλατό και παρά το φορτωμένο πρόγραμμά του, είχε παρακολουθήσει το σίριαλ σχηματίζοντας την καλύτερη γνώμη για το αποτέλεσμα.
Η συμμετοχή του στην καθημερινή σειρά του Alpha σηματοδοτεί την επιστροφή του στη μικρή οθόνη, καθώς είχε να εμφανιστεί με μόνιμο ρόλο από το 2014, οπότε συμμετείχε στη σειρά του Mega «Δικαίωση».

«Μου είχε λείψει η τηλεόραση και ήθελα πολύ να επιστρέψω με έναν τόσο διαφορετικό ρόλο» αναφέρει για τον χαρακτήρα του σκληροπυρηνικού αστυνομικού, καθώς έως σήμερα τον έχουμε δει κυρίως να υποδύεται κωμικούς ήρωες. Το 2017 φαίνεται ότι είναι μια πολύ καλή χρονιά για τον Σταύρο Νικολαΐδη, καθώς του δίνεται η δυνατότητα να μπει στο καστ μιας από τις πιο επιτυχημένες σειρές της τηλεόρασης αλλά και γιατί πρόσφατα έγινε μπαμπάς, που τόσο επιθυμούσε!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα