Αναλαμβάνει δράση (στη Θεσσαλονίκη) ο Κώστας Καραμανλής

ΠΟΛΙΤΙΚΗΑναλαμβάνει δράση (στη Θεσσαλονίκη) ο Κώστας ΚαραμανλήςΤετάρτη, Ιανουάριος 14, 2015 - 16:26

Ο Κώστας Καραμανλής αναλαμβάνει δράση στην προεκλογική εκστρατεία της Ν.Δ. στον Βορρά! Η πρώτη παρουσία του πρώην πρωθυπουργού, που είναι υποψήφιος στην Α' Θεσσαλονίκης,

θα γίνει την Παρασκευή με τρεις δημόσιες εμφανίσεις. Το πρωί θα επισκεφτεί τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, στη συνέχεια θα πάει στα γραφεία της Διοικούσας της Ν.Δ., όπου θα έχει συνάντηση με τους συνυποψηφίους του βουλευτές Θεσσαλονίκης και το βράδυ θα δώσει το «παρών» στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του εξαδέλφου του Κώστα Καραμανλή.


Ιδιαίτερα η επίσκεψη στον Απόστολο Τζιτζικώστα έχει τη δική της σημασία. Και αυτό γιατί ο περιφερειάρχης «αναθέρμανε» τη σχέση επικοινωνίας με τη Ν.Δ. μόλις πριν από μερικές ημέρες, ύστερα από τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη. Ταυτόχρονα είναι γνωστές οι πολύ καλές σχέσεις που διατηρούν οι δύο πλευρές εδώ και πολλά χρόνια, καθώς ο Τζιτζικώστας κατέβηκε ως υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ. ύστερα από πρόταση του Κώστα Καραμανλή. Παρ' όλα αυτά, ο Καραμανλής δεν τον είχε επισκεφτεί ποτέ στην περιφέρεια.


Ιδιαίτερη σημειολογία έχει και η παρουσία του στην εκδήλωση που θα κάνει την Παρασκευή στο «Makedonia Palace» ο συνονόματος εξάδελφός του Κώστας Καραμανλής (κατεβαίνει ως υποψήφιος βουλευτής στις Σέρρες), όπως και η επίσκεψή του στα γραφεία της Διοικούσας της Ν.Δ. Πολλοί ίσως να θυμούνται τι κυκλοφοριακό κομφούζιο είχε προκληθεί το 2012, όταν ο κ. Καραμανλής είχε επισκεφτεί τα γραφεία της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη για να ενισχύσει το κόμμα, κάτι που αναμένεται να συμβεί και την Παρασκευή το μεσημέρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα