Υποψήφιοι βουλευτές με μάχες, διαπλοκή και πολλή «μουρμούρα»

TV GOSSIPΥποψήφιοι βουλευτές με μάχες, διαπλοκή και πολλή «μουρμούρα» Τετάρτη, Ιανουάριος 14, 2015 - 16:12

Ο Χάρης, η Βάσω, ο Ηλίας, η Μαρίνα, ο Μηνάς και η Βούλα θα κάνουν μαζί μας... εκλογές, αφού ο Alpha θα προβάλει την Κυριακή 25 Ιανουαρίου ένα έκτακτο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», με τίτλο «Εκλογές». Μάλιστα, το σπέσιαλ επεισόδιο θα αρχίσει στις

17.15 και θα δώσει τη σκυτάλη (στις 18.00) στον τηλεοπτικό μαραθώνιο του καναλιού «Εκλογές 2015», με τον Αντώνη Σρόιτερ και την Ελλη Στάη. Το κανάλι της Κάντζας αποφάσισε να βάλει τους αγαπημένους ήρωες σε... εκλογικό κλίμα και οι συντελεστές του σίριαλ ήταν απόλυτα σύμφωνοι σε αυτό το διαφορετικό τηλεοπτικό εγχείρημα. Αύριο κιόλας μπαίνουν για γυρίσματα προκειμένου να ετοιμάσουν το επεισόδιο.

Σύμφωνα με το σενάριο, ο σύντροφος της κυρίας Ελπινίκης (Ελένη Γερασιμίδου), ο κύριος Μίμης (Θέμης Μάνεσης), κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές. Ο Ηλίας (Βλαδίμηρος Κυριακίδης) είναι αποφασισμένος να τον «μαυρίσει», ενώ η Μαρίνα (Δάφνη Λαμπρόγιαννη) πιάνεται μαλλί με μαλλί έξω από τις κάλπες με μια άλλη ψηφοφόρο. Από την άλλη μεριά, η Βάσω (Ιωάννα Τριανταφυλλίδου) θέλει να πείσει τον Χάρη (Πάνος Βλάχος) να ψηφίσει το ίδιο κόμμα με τον μπαμπά της, διότι ένας βουλευτής τούς έχει υποσχεθεί ότι θα τον βάλει στο Δημόσιο.

Ο νεαρός όμως θέλει να κάνει τη Βάσω να συμπλεύσει με τις δικές του επιλογές, με το επιχείρημα ότι οι εκλογές είναι κρίσιμες. Κανείς δεν θα κάνει το χατίρι του άλλου και η ρεαλίστρια Βάσω θα αναμετρηθεί εκλογικά με τον ιδεαλιστή Χάρη.

Τέλος, η Βούλα (Ελένη Κοκκίδου) και ο Μηνάς (Αντώνης Αντωνίου) έχουν αποφασίσει να μην αποκαλύψουν μεταξύ τους τι θα ψηφίσουν αυτήν τη φορά. Η αναποφασιστικότητα όμως τους οδηγεί στο να προσπαθήσουν να... ψαρέψουν ο ένας τον άλλον, μήπως και βοηθηθούν στο να πάρουν την τελική απόφαση. «Ολοι οι ήρωες θα ψηφίσουν και αυτό είναι το μήνυμά μας ως σειράς, διότι οι εκλογές αυτές είναι πολύ σημαντικές για τον τόπο. Η κάθε ηλικία αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα: την κομμένη σύνταξη, τα χαράτσια, την ανεργία, τη μετανάστευση. Υπάρχει προβληματισμός στο επεισόδιο, αν και είναι κωμικό, ενώ δεν αναφέρονται παρατάξεις και πολιτικοί» τονίζει στην «Espresso» η Ελενα Σολωμού, μία εκ των σεναριογράφων.

Keywords
Τυχαία Θέματα