Μια άλλη Δόμνα!

SHOWBIZΜια άλλη Δόμνα! Τετάρτη, Ιανουάριος 14, 2015 - 16:06

Στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας, τότε που τα μουσικά ριάλιτι σημείωναν υψηλές τηλεθεάσεις, συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από το «Fame Story 3» η Δόμνα Κουντούρη, ένα ταλαντούχο πλάσμα με ιδιαίτερη φωνή, δυναμικό χαρακτήρα και κομψή σιλουέτα. Σήμερα, περίπου δέκα χρόνια αργότερα, η Δόμνα συνεχίζει να κάνει αυτό που αγαπάει. Μόνο που η εξωτερική εμφάνισή της δεν θυμίζει σε πολλά την πάλαι ποτέ λυγερόκορμη παίκτρια

του δημοφιλούς τηλεοπτικού προγράμματος με τα καρέ μαλλιά. Η Δόμνα έχει αλλάξει ριζικά. Τα μαλλιά της είναι πλέον σκούρα καστανά και πολύ μακριά και η ίδια έχει βάλει αρκετά παραπανίσια κιλά.
Η γνωστή μουσικός και ερμηνεύτρια έχει αλλάξει και καλλιτεχνικά. Τα τελευταία έξι χρόνια επέστρεψε στα θρανία σπουδάζοντας σύγχρονο τραγούδι στο Εθνικό Ωδείο και παίρνοντας πέρυσι το πτυχίο της. Τώρα πια κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις σε μικρούς χώρους και μουσικές σκηνές, διότι αισθάνεται ότι αυτό την εκφράζει πολύ περισσότερο. Για παράδειγμα, το περασμένο Σάββατο παρουσίασε μαζί με τη Ρενάτα Χρυσού στον πολυχώρο Διέλευσις τη μουσική παράσταση «Τραγούδια Γυμνά», η οποία σημείωσε επιτυχία.

Γεννημένη στη Νέα Κούταλη της Λήμνου η Δόμνα Κουντούρη έδειξε νωρίς την αγάπη της για τη μουσική και το τραγούδι, συμμετέχοντας σε χορωδίες, ενώ έμαθε μόνη της πιάνο και κιθάρα. Ερχόμενη στην Αθήνα σπούδασε ηχοληψία και παραγωγή στη δισκογραφία στη σχολή του Ακη Γκολφίδη και παράλληλα εργάστηκε σε μουσικές σκηνές και ρεμπέτικα σχήματα. Το 1998 έγινε η φωνή του συγκροτήματος OBERON, με τους οποίους κυκλοφόρησε την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «01». Επειτα συνεργάστηκε με τον Γιώργο Χατζηνάσιο στο soundtrack της ταινίας «Πάμπτωχοι Α.Ε.».
Η συμμετοχή της στο «Fame Story 3» την έφερε στην πρώτη γραμμή της καλλιτεχνικής επικαιρότητας, δίνοντάς της την ευκαιρία να συμμετάσχει σε ακόμη δύο soundtracks και αργότερα να κυκλοφορήσει το πρώτο της ολοκληρωμένο στούντιο άλμπουμ με τίτλο «Παιχνίδι ισορροπίας». Ακολούθησαν συνεργασίες με σημαντικά ονόματα, όπως ο Γιάννης Πάριος, ο Χρήστος Νικολόπουλος και ο Δημήτρης Μπάσης, σε μεγάλα νυχτερινά κέντρα και πολλές ακόμη δισκογραφικές συμμετοχές.

Ηλίας Μαραβέγιας

Keywords
Τυχαία Θέματα