Ακυρώθηκαν οι «Θεσμοφοριάζουσες» λόγω αδιαθεσίας του Παπαδημητρίου

18:41 3/8/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΑκυρώθηκαν οι «Θεσμοφοριάζουσες» λόγω αδιαθεσίας του ΠαπαδημητρίουΠαρασκευή, Αύγουστος 3, 2018 - 18:36

❱❱ Ο λόγος που ακυρώθηκε η παράσταση «Θεσμοφοριάζουσες» στα Χανιά ήταν η οξεία γαστρεντερίτιδα ενός από τους πρωταγωνιστές της.

Ο Μάκης Παπαδημητρίου, ο οποίος κρατά τον ρόλο του Μνησίλοχου, εκδήλωσε προχθές τα συμπτώματα της αρρώστιας, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κρήτης να αποφασίσουν, λίγο πριν από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης, να μη δοθεί η παράσταση της Τετάρτης.

Μάλιστα, σε όσους είχαν προμηθευτεί από πριν τα εισιτήριά τους και ήδη βρίσκονταν έξω από το θέατρο της Ανατολικής Τάφρου δόθηκε η επιλογή -αφού τους υποσχέθηκαν ότι θα τους έχουν προτεραιότητα με θέσεις στις πρώτες σειρές- να τα χρησιμοποιήσουν σε οποιαδήποτε από τις δύο επόμενες παραστάσεις, της χθεσινής δηλαδή (Πέμπτη 2/8) και της αποψινής (Παρασκευή 3/8) ή να τα εξαργυρώσουν.

Στο έργο -εκτός από τον Παπαδημητρίου- πρωταγωνιστούν οι Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Γιώργος Χρυσοστόμου, Νάντια Κοντογεώργη, Ελένη Ουζουνίδου, Ανδρη Θεοδότου, Μαρία Κατσανδρή και Γιώργος Παπαγεωργίου και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα