Τα μυστικά για να κοιμηθείτε πιο εύκολα αγκαλιά!

Σίγουρα ο κοινός ύπνος είναι από τις πιο απολαυστικέ στιγμές ενός ζευγαριού. Εσύ νιώθεις ασφάλεια στην αγκαλιά του και κοιμάσαι ευκολότερα και εκείνος σε χαϊδεύει και μυρίζει τα μαλλιά σου οπότε ο ύπνος τον παίρνει στο άψε σβήσε! Ωστόσο κανείς δεν θα διαφωνήσει πως υπάρχουν και κάποια μικροπροβλήματα, στα οποία όμως θα σου βρούμε λύση για να μην σταθεί τίποτα εμπόδιο στις μοναδικές στιγμές με τον σύντροφό σου…

#1. Κλείσε το κινητό
Μην κάνεις scroll τις αρχικές σου στα social media

τα βράδια που κοιμάσαι με τον καλό σου. Είναι η ιδανική ώρα για να χαλαρώσετε, να συζητήσετε κάτι ή απλά να δείτε μια ταινία αγκαλιά. Ανοίγοντας ο καθένας το κινητό του, απλά αποξενώνεστε και χάνετε ποιοτικό χρόνο.

#2. Σεξ πριν τον ύπνο
Σύμφωνα με έρευνες το σεξ πριν κοιμηθείς οδηγεί σε πιο βαθύ και ευχάριστο ύπνο. Αλλά και τα δεδομένα από τις έρευνες να μην είχαμε, δεν είναι δύσκολο να σε πείσουμε πως είναι η τέλεια ευκαιρία να κάνετε τα ερωτικά σας παιχνίδια με τον σύντροφό σου και μετά να κοιμηθείτε αγκαλιά!

#3. Ξαπλώστε ίδια ώρα
Είναι πολύ σημαντικό για τη σχέση σας να πηγαίνετε στο κρεβάτι στην ίδια στιγμή προκειμένου μεταξύ άλλων, να μην ξυπνήσει ο ένας τον άλλον ξαπλώνοντας αργότερα. Ίσως δυσκολευτείτε στην αρχή να βρείτε μια στάση ύπνου που να βολεύει και τους δυο αλλά όταν αυτό γίνει θα κοιμηθείτε και οι δύο σαν ”πουλάκια”!

#4. Χρησιμοποιείστε ξεχωριστά πανωσέντονα
Ίσως το καλοκαίρι αυτό το θέμα να μην σε προβληματίζει τόσο, ωστόσο τον χειμώνα είναι ένα από τα μόνιμα προβλήματα κάθε ζευγαριού. Καταλήγετε κάθε βράδυ κυριολεκτικά να παλεύεται για να διεκδικήσετε το πάπλωμα! Προκειμένου να το αποφύγετε αυτό λοιπόν, ας έχει ο καθένας το δικό του και το πρόβλημα λύθηκε…

Διάβασε ακόμα: 10 λόγοι (υγείας) να κάνουμε περισσότερο σεξ!

Keywords
Τυχαία Θέματα