Ακροβατικά με Spider-Μan και Hello Kitty

18:04 9/1/2015 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΑκροβατικά με Spider-Μan και Hello KittyΠαρασκευή, Ιανουάριος 9, 2015 - 17:59

Ο Spider-Μan συναντάει τον Μπομπ τον Σφουγγαράκη και οι δυο μαζί τους αγαπημένους παιδικούς ήρωες, τη διάσημη Πέπα το Γουρουνάκι και τη Hello Kitty! Ακροβάτες, ζογκλέρ και κλόουν συνεργάζονται για να δώσουν στο κοινό ένα θέαμα με πολλή αγωνία και γέλιο, και εντυπωσιάζουν ακόμη και τον πιο... δύσκολο φαν των εκκεντρικών θεαμάτων.


Το Circo Ιtaliano di Roma

με τους έμπειρους συνεργάτες του υπόσχεται παραστάσεις βγαλμένες από τη φαντασία για μικρούς αλλά και για μεγάλους θεατές. Από τα πιο εντυπωσιακά νούμερα του τσίρκο είναι εκείνο στο οποίο ο ήρωας της Marvel, ο άνθρωπος-αράχνη, ίπταται πάνω από την κεντρική σκηνή, μέσα σε έναν μεταλλικό κύλινδρο, κάνοντας ριψοκίνδυνα ακροβατικά. Αλλωστε ο Spider-Man... φημίζεται για την ικανότητά του να πετάει και να προκαλεί τον θαυμασμό. Ετσι και στο Circo Ιtaliano di Roma ο έμπειρος ακροβάτης φροντίζει να κερδίζει το χειροκρότημα του κοινού με τα εναέρια κόλπα του.


Από τους πιο αγαπημένους ήρωες των παιδιών είναι ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης! Ο... κιτρινοπαντελονής χαρίζει χαμόγελα με τα καπρίτσια του, πλαισιωμένος από τους φίλους του που κατοικούν μαζί του στον βυθό του Μπικίνι. Ο Πάτρικ ο Αστερίας πρώτος και καλύτερος!

Αλλα κόλπα

Χορογραφίες στον αέρα που κόβουν την ανάσα πραγματοποιούν οι ευλύγιστοι και έμπειροι ακροβάτες του τσίρκο. Τούμπες, περιστροφές και άλλα... κόλπα αφήνουν άφωνους του φαν των ακροβατικών. Εντυπωσιακές παρουσίες παίζουν με τη φωτιά, αλλά και με τεράστιες σαπουνόφουσκες. Μάλιστα παιδάκια από το κοινό «κλείνονται» μέσα σε αυτές τις φούσκες και βλέπουν το τσίρκο με... άλλα μάτια!


Οσοι λοιπόν θέλετε -ανεξαρτήτως ηλικίας- να ζήσετε τον μαγικό κόσμο του τσίρκο δεν έχετε παρά να αναζητήσετε το Circo Ιtaliano di Roma στο Μαρούσι, απέναντι από το ολυμπιακό γήπεδο του τένις, και για δύο ώρες να απολαύσετε τις παραστάσεις με τον γκαφατζή ταξιτζή κλόουν, τους δεξιοτέχνες ζογκλέρ, τους θαρραλέους ισορροπιστές και άλλα πολλά συναρπαστικά νούμερα για μικρούς και μεγάλους. Οι παραστάσεις είναι καθημερινές (εκτός από Τετάρτη).

Keywords
Τυχαία Θέματα