Αλλαξαν φύλο και ντύνονται νύφες

16:55 9/1/2015 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΑλλαξαν φύλο και ντύνονται νύφεςΠαρασκευή, Ιανουάριος 9, 2015 - 16:52

Γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν ως άντρες. Τον άλλο μήνα όμως θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας με νυφικά, αφού στο μεταξύ υποβλήθηκαν και οι δύο σε επέμβαση αλλαγής φύλου.
Η 59χρονη Πάρμα Μπερτόλι και η 43χρονη Στέφανι Νικλς ερωτεύτηκαν το 2004, όταν ήταν ακόμα άντρες. Δύο χρόνια αργότερα η Στέφανι Νικλς υποβλήθηκε πρώτη σε πλήρη αλλαγή φύλου, ενώ η Πάρμα ακολούθησε τα βήματά της το 2008. «Με τη Στέφανι ζούσαμε μαζί από τότε που ήμασταν

άντρες. Εκείνη είχε ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία αλλαγής φύλου, οπότε ζούσε σαν γυναίκα. Εγώ έκανα την επέμβαση αμέσως μετά. Σήμερα παραμένουμε πολύ ερωτευμένες, σαν γυναίκες πλέον» λέει η Μπερτόλι,υπογραμμίζοντας ότι για τη σχέση τους το φύλο δεν παίζει κανένα ρόλο. «Είμαστε απλώς δύο άνθρωποι που γνωρίστηκαν και προσπάθησαν να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον» προσθέτει.


Ενα εξαιρετικά δυσάρεστο γεγονός ανάγκασε τις δύο γυναίκες να επισπεύσουν τον γάμο τους, καθώς η Μπερτόλι διαγνώστηκε με καρκίνο του εγκεφάλου σε τελικό στάδιο τον περασμένο Οκτώβριο. Με τους γιατρούς να της δίνουν λιγότερους από 12 μήνες ζωής, το ζευγάρι αποφάσισε να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου το συντομότερο δυνατόν. «Ξέρω ότι μου μένει πολύ περιορισμένος χρόνος, όμως ο γάμος είναι το παν για εμάς» λέει.

Τα δαχτυλίδια

Η πρόταση γάμου έγινε από εκείνη το 2009. «Κοιτούσαμε δαχτυλίδια σε ένα κοσμηματοπωλείο, όταν η Πάρμα ξαφνικά γονάτισε και μου ζήτησε να την παντρευτώ. Αγοράσαμε επιτόπου τα δαχτυλίδια αρραβώνων μας» θυμάται η Στέφανι Νικλς, η οποία έχει δύο ενήλικα παιδιά από προηγούμενο γάμο της, με τα οποία όμως δεν έχει καμία επικοινωνία.
Μετά την τραγωδία που χτύπησε την πόρτα του, το ζευγάρι κάνει έκκληση τώρα για δωρεές προκειμένου να καταφέρει να κάνει ένα πραγματικά παραμυθένιο και αξέχαστο γάμο τον άλλο μήνα.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα