«Ακατόρθωτο να επιλέξω νικητή για το “Dancing with the stars 5”»

17:55 9/1/2015 - Πηγή: Espresso
TV GOSSIP«Ακατόρθωτο να επιλέξω νικητή για το “Dancing with the stars 5”»Παρασκευή, Ιανουάριος 9, 2015 - 17:50

Αν και σε δύο μήνες θα φέρει στον κόσμο τη δεύτερη κορούλα της, ενώ στο σπίτι την περιμένει η πρωτότοκή της, η οποία είναι μόλις ενάμισι έτους, η Γκαλένα Βελίκοβα παραμένει πιστή σε αυτό που αγαπά: τον χορό. Η Βουλγάρα χορεύτρια, χορογράφος και προπονήτρια δίνει το «παρών» κάθε Κυριακή στο στούντιο Κάπα και απαντά σε όσους έσπευσαν

να πουν πως ο κόσμος βαρέθηκε το χορευτικό σόου: «Δεν έχει τελειώσει το «Dancing with the stars» για την Ελλάδα, γιατί πάντα το κοινό θέλει να βλέπει τους επωνύμους να χορεύουν».


Εκτός από την ελληνική version του show, η Γκαλένα είναι μέλος της κριτικής επιτροπής και του βουλγαρικού DWTS. «Στη Βουλγαρία η εκπομπή πάει τέλεια σε τηλεθέαση, βλέπω τη δυναμική της. Για εμένα αυτή η χρονιά ήταν άθλος. Τον Μάρτιο γεννάω την κορούλα μου, έχω ήδη ένα κοριτσάκι ενάμισι έτους, έπρεπε να τρέξω τις πέντε σχολές χορού που διατηρώ στην Ελλάδα, να είμαι στο ελληνικό DWTS και τέσσερις φορές την εβδομάδα να πετάω στη Βουλγαρία για το εκεί χορευτικό σόου» λέει η δραστήρια Βελίκοβα στην «Espresso» και συμπληρώνει: «Ευτυχώς είμαι τυχερή και έχω καλή εγκυμοσύνη, σωστούς συνεργάτες που με βοηθούν και μια οικογένεια που με στηρίζει».

Πρωτάθλημα χορού

Παράλληλα η Γκαλένα προπονεί Ελληνες χορευτές για το εγχώριο πρωτάθλημα χορού, ενώ θα πάρει μέρος ως διεθνής κριτής σε ένα παγκόσμιο διαγωνισμό που θα γίνει στη Μαδρίτη.
Ωστόσο μένουν μόνο τρία live μέχρι τον μεγάλο τελικό του «Dancing with the stars 5» που θα γίνει αρχές Φεβρουαρίου. H Μορφούλα Ντώνα, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η Νικολέτα Καρρά και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης είναι οι τέσσερις παίκτες που διεκδικούν με αξιώσεις το έπαθλο, ύστερα από την άτυχη στιγμή του Χρήστου Σπανού, που τον έθεσε εκτός του χορευτικού σόου.


«Εχω στενοχωρηθεί πολύ για το ατύχημα του Χρήστου, γιατί είχε φτάσει σε πολύ καλό επίπεδο και θα μπορούσε να κρατήσει την κούπα. Η Μορφούλα έχει εντυπωσιακά ανοίγματα, συντονισμό και τεχνική. Η Νικολέτα διαθέτει στιλ και κάθε εβδομάδα μπαίνει σε κάποιο ρόλο, δημιουργεί ατμόσφαιρα, χορεύει με την ψυχή της. Η Ειρήνη έχει ένα καλογυμνασμένο κορμί και η τσαχπινιά της είναι το μεγάλο της πλεονέκτημα. Ο Θεοχάρης έχει γίνει σχεδόν επαγγελματίας χορευτής και η πρόοδός του ύστερα από τέσσερις μήνες προπόνησης είναι συγκλονιστική. Μου είναι ακατόρθωτο να επιλέξω νικητή» λέει με ειλικρίνεια η... superwoman Γκαλένα Βελίκοβα.

Μαρία Ανδρέου

Keywords
Τυχαία Θέματα