«Να αφήσω το στίγμα μου»

17:30 9/1/2015 - Πηγή: Espresso
ΑΘΛΗΤΙΚΑ«Να αφήσω το στίγμα μου»Παρασκευή, Ιανουάριος 9, 2015 - 17:24

Ο Βίτορ Περέιρα ήρθε αποφασισμένος για να πετύχει στον Ολυμπιακό! Κατά τη χτεσινή επίσημη παρουσίασή του υποσχέθηκε νίκες και τίτλους, ξεκαθαρίζοντας όμως πως δεν έχει μαγικό ραβδάκι για να περάσει κατευθείαν τη φιλοσοφία του στην ομάδα.
«Ξέρω το μέγεθος της ομάδας στην οποία έχω έρθει. Γνωρίζω πολύ καλά τι αντιπροσωπεύει αυτός ο σύλλογος σε ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς

και τη δυναμική των οπαδών και του γηπέδου μας. Ξέρω πολύ καλά τι περιμένετε από εμένα» τόνισε αρχικά ο 46χρονος κόουτς, προσθέτοντας πως «αυτό που θέλω είναι να συνεχίσω να κερδίζω τίτλους.

«Μόνο νίκες»

Εδώ, ένα αποτέλεσμα μετράει στην ομάδα, και αυτό είναι η νίκη. Θα δίνουμε καθημερινά εξετάσεις, και θέλω να περάσω όλα τα στοιχεία μου στην ομάδα του Ολυμπιακού. Το "ευχαριστώ" μου στους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και μου δίνουν αυτή την ευκαιρία θα είναι με νίκες και με πρωταθλήματα. Θέλω να αφήσω το στίγμα μου. Μια ομάδα επιθετική, δυναμική, που να ευχαριστιέται το ποδόσφαιρο. Ωρα για δουλειά».


Σχετικά με τη φιλοσοφία του και τι θέλει να προσθέσει στην ομάδα του Πειραιά, ο Περέιρα δήλωσε: «Εγώ έχω δουλέψει σε μεγάλες ομάδες, είχαμε αντιπάλους δυνατούς, με δυνατούς παίκτες που έπαιζαν καλά την αντεπίθεση.

«Επιθετική άμυνα»

Αυτό που ήθελα να περάσω στις ομάδες μου είναι ποδόσφαιρο κατοχής, μεγάλη επιθετικότητα στην άμυνα, επιθετική άμυνα, και, γενικά, να έχουμε εμείς την μπάλα, να μη μας κάνουν πολλές ευκαιρίες, και να βάζουμε πολλά γκολ. Αν το ψάξετε, αυτό έχω περάσει και αυτό θέλω να πετύχω και στον Ολυμπιακό, είτε εντός έδρας είτε εκτός έδρας. Να έχει μια ταυτότητα η ομάδα. Καταλαβαίνω ότι εδώ υπάρχουν δύο αποτελέσματα, η νίκη και η νίκη».


Οσο για το το πόσο χρόνο θα χρειαστεί, επεσήμανε ότι «δεν ξέρω αν είναι σε δύο μήνες ή σε ενάμιση. Δεν έχω ραβδάκι για να περάσω όλα αυτά που θέλω στην ομάδα».
Το «παρών» στην παρουσίαση έδωσαν πολλά στελέχη της ΠΑΕ, αλλά και ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος είχε θερμή χειραψία με τον Γρηγόρη Γεωργάτο.

Χάρης Δάντσης

Keywords
Τυχαία Θέματα