Αγρια δολοφονία αλά «Breaking bad»

ΚΟΣΜΟΣΑγρια δολοφονία αλά «Breaking bad»Τετάρτη, Αύγουστος 12, 2015 - 18:14

Έβαλε στο σπίτι της τους δολοφόνους της οι οποίοι εξαγριωμένοι επειδή δεν τούς έδινε όσα τους χρωστούσε τη σκότωσαν και στην προσπάθεια τους να κρύψουν το πτώμα της αντέγραψαν σκηνή της δημοφιλούς σειράς Breaking Bad ρίχνοντας το πτώμα της μέσα σε δοχείο με οξύ.

Μπροστά σε αυτό το αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε στην Τουλούζη της Γαλλίας, η μητέρα της 24χρονης Εύα Μπορσό,

η οποία φαίνεται ότι έπεσε θύμα τριών φοιτητών με καθαρό ποινικό μητρώο οι οποίοι ωστόσο, όπως αποδείχθηκε διακινούσαν ναρκωτικά.

Ένας από τους υπόπτους του ειδεχθούς εγκλήματος παραδέχθηκε στην αστυνομία ότι προσπάθησε με τους συνεργούς του να αντιγράψουν σκηνή της τηλεοπτικής σειρά στην οποία το καθηγητής χημείας που είχε στήσει εργαστήριο ναρκωτικών κι ένας από τος πρώην μαθητές του χρησιμοποίησαν οξύ για να προκαλέσουν την αποσύνθεση του πτώματος ενός θύματος τους.

Ο εισαγγελέας της Τουλούζης, Πιερ Ύβ Κουιγιό επιβεβαίωσε ότι δύο από τους νεαρούς άνδρες, 19 και 22 ετών, βρίσκονταν στο σπίτι της Μπουρσό το βράδυ της 26ης Ιουλίου. Οι δολοφόνοι πιστεύεται ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών όταν σκότωσαν την 24χρονη η οποία, όπως έδειξε η νεκροψία, είχε υποστεί συντριπτικά κατάγματα στο πρόσωπο και στο κρανίο. Τα χτυπήματα δείχνουν πρωτοφανές μένος που φαίνεται να προκλήθηκε από την άρνηση της να τους δώσει τα χρήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα