Αυτοκτονία-σοκ με 26χρονο

Ο έρωτας δίχως ανταπόκριση που ένιωθε έκανε χίλια κομμάτια την καρδιά ενός νεαρού στα Καλάβρυτα... Μην μπορώντας να αντέξει την άρνηση της κοπέλας των ονείρων του να κάνουν δεσμό, έβαλε τέλος στη ζωή του μπροστά στα έντρομα μάτια της βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και ολόκληρη την περιοχή!

Ηταν 4.30 το απόγευμα του Σαββάτου όταν το 26χρονο παλικάρι από το χωριό Πλανητέρο έφυγε από το σπίτι του κρατώντας μία καραμπίνα. Κανείς δεν φανταζόταν ότι ήταν αποφασισμένος για όλα... Με βλέμμα

που μαρτυρούσε ελπίδα, κατευθύνθηκε προς το σπίτι της κοπέλας με την οποία ήταν τρελά ερωτευμένος τους τελευταίους μήνες σκοπεύοντας να ξεκαθαρίσει μια και καλή την κατάσταση. Αφησε την καραμπίνα σε σημείο που δεν φαινόταν και όταν είδε την εκλεκτή της καρδιάς του, της ζήτησε να τον ακολουθήσει, να φύγουν μαζί, λέγοντάς της μία ακόμα φορά ότι θέλει να ζήσει μια ζωή μαζί της.

Ομως, το κορίτσι -που προφανώς δεν έτρεφε ανάλογα συναισθήματα για τον 26χρονο- του είπε ότι δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Μάταια ο νεαρός προσπάθησε απεγνωσμένα να την πείσει να το ξανασκεφτεί. Η κοπέλα τού απάντησε να μην επιμένει άλλο και του ζήτησε να φύγει. Τα λόγια αυτά έγιναν μαχαιριά στην καρδιά του ερωτευμένου νέου, ο οποίος βγήκε στην αυλή του σπιτιού της και πήρε την καραμπίνα που είχε κρύψει. Με σβέλτες κινήσεις την έστρεψε στο κεφάλι του και πάτησε τη σκανδάλη τερματίζοντας ακαριαία τη ζωή του!

Το κορίτσι άρχισε να ουρλιάζει από το σοκ που υπέστη και αμέσως στο σημείο έφτασαν ανάστατοι οι γείτονες, που μαζεύτηκαν γύρω από το άτυχο παλικάρι. Δεν μπόρεσαν, όμως, να του προσφέρουν βοήθεια... Επιτόπου έφτασαν η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά για τον 26χρονο. Η τραγωδία στα Καλάβρυτα επιβεβαιώνει τις έρευνες που έκαναν πρόσφατα επιστήμονες της Βρετανικής Εταιρείας Ψυχολογίας, σύμφωνα με τις οποίες ο ανεκπλήρωτος έρωτας αποτελεί σοβαρή νόσο και μπορεί να οδηγήσει στον θάνατο...

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα