Εκοψαν το ρεύμα στον... Χατζιδάκι!

Απίστευτο κι όμως... ελληνικό! Η ΔΕΗ θυροκόλλησε ειδοποιητήριο διακοπής ρεύματος στο σπίτι όπου γεννήθηκε ο Μάνος Χατζιδάκις στην Ξάνθη. Το σπίτι στη θρακική πόλη είναι γνωστό ότι δεν κατοικείται, αλλά τον τελευταίο καιρό πραγματοποιούνται εργασίες αναστήλωσης για τη μετατροπή του σε μουσείο! Αυτό όμως φαίνεται πως δεν εμπόδισε διόλου τους

υπευθύνους της επιχείρησης να κολλήσουν το ειδοποιητήριο.

Η διακοπή

Οπως αναφέρεται στο σχετικό ειδοποιητήριο, η διακοπή ρεύματος λόγω εργασιών αφορά επτά συνολικά οδούς της Ξάνθης, μεταξύ των οποίων και η Βενιζέλου, επί της οποίας βρίσκεται το σπίτι του αείμνηστου μουσικοσυνθέτη. Αντίστοιχα ειδοποιητήρια αναρτήθηκαν σε όλα τα σπίτια και τις επιχειρήσεις που βρίσκονται επί των οδών Ανθυπασπιστού Μιλτιάδη, Στογιαννίδου, Κονίτσης, ΙΧ Μεραρχίας, Αγίου Βλασίου και Αγίου Αθανασίου, ώστε να ενημερωθούν οι κάτοικοι της περιοχής για τη διακοπή του ρεύματος που ξεκίνησε χθες από τις 7.30 το πρωί μέχρι και τις 10.30 το βράδυ της ίδιας μέρας.

«Συγγνώμη»

Μάλιστα, στο κάτω μέρος η ΔΕΗ ζητάει συγγνώμη για την παροδική αυτή ενόχληση. Στο σπίτι του Μάνου Χατζιδάκι βέβαια δεν ζει κάποιος στον οποίο η ειδοποίηση θα φαινόταν χρήσιμη. Αν και το περιστατικό έχει προκαλέσει αντιδράσεις και σχόλια στην τοπική κοινωνία, από τη ΔΕΗ σπεύδουν να διευκρινίσουν ότι η κίνηση αυτή έγινε από κεκτημένη ταχύτητα.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα