Αδωνις: «ΛΑΚΗ, ΠΕΣ ΜΟΥ»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ«Ο,τι είχα να πω το είπα» απαντά ο «Mr Αλ Τσαντίρι»Αδωνις: «ΛΑΚΗ, ΠΕΣ ΜΟΥ»Πέμπτη, Δεκέμβριος 17, 2015 - 18:30

Τι θα έλεγε ο Αδωνις Γεωργιάδης, αν του επέτρεπαν να μπει στο θέατρο «Βέμπο» και του έδιναν βήμα στη σκηνή του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ»; Ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας πολιτικός αποκαλύπτει στην «Espresso» για ποιον λόγο επεδίωξε το βράδυ της Τρίτης να βρεθεί τετ α τετ με τον Λάκη Λαζόπουλο.

«Αν μου έδινε

φωνή και έβγαινα ζωντανά στον αέρα, θα τον ρωτούσα γιατί έβγαλε τα λεφτά του στο εξωτερικό, 3.000.000 ευρώ» δηλώνει και συνεχίζει: «Επίσης, θα τον ρωτούσα με στοιχεία από πού βγάζει το συμπέρασμα ότι εγώ θέλω να διαλύσω τη Νέα Δημοκρατία και πότε ακριβώς "έγλειψα" τη χούντα. Ακόμη, θα τον καλούσα να μου πει γιατί κρίνει τους πάντες εκτός από την κυβέρνηση και τον κύριο Τσίπρα».

«Καταπέλτης» ήταν ο Αδωνις Γεωργιάδης για τον δημοφιλή δημιουργό, ο οποίος υποστήριξε τις απόψεις του τόσο στην εφημερίδα μας όσο και σε άλλα ΜΜΕ. Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα, στο δελτίο του Νίκου Ευαγγελάτου, ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι στο πολιτικό γραφείο του, μετά την απόφασή του να υποστηρίξει τον εαυτό του με την παρουσία του στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», έφτασαν λουλούδια, τηλεγραφήματα και e-mails από ψηφοφόρους του κόμματος, που του έλεγαν: «Καλά έκανες με τον Λάκη. Φτάνει πια!» Διευκρίνισε, μάλιστα, ότι πήγε νηφάλιος και κοσμίως στο θέατρο, γι' αυτό και δεν υπήρχε καμία φωτογραφία του ή πλάνο που να τον παρουσιάζει εκνευρισμένο.

«Ο Λάκης Λαζόπουλος, με την εκπομπή της Δευτέρας, έκανε παρέμβαση στα εσωτερικά της Νέας Δημοκρατίας και όχι στρατευμένη τέχνη. Με την παρουσία μου στο "Τσαντίρι" δεν ήθελα να φιμώσω τον κύριο Λαζόπουλο, αλλά να περάσω το μήνυμα ότι στις προθέσεις μου είναι να φτιάξω ένα κόμμα που δεν φοβάται. Δεν νομίζω ότι υπάρχει στην Ελλάδα πολιτικός που να του έχει ασκηθεί περισσότερη κριτική απ' ό,τι σ' εμένα» τόνισε ο Αδωνις Γεωργιάδης και θύμισε ότι ουδέποτε έχει διακόψει τις σατιρικές εκπομπές των «Ράδιο Αρβύλα», του Γιώργου Μητσικώστα ή τις θεατρικές επιθεωρήσεις. «Αυτή τη φορά, όμως, επιχειρήθηκε από τον κύριο Λαζόπουλο παρέμβαση στα εσωκομματικά της Ν.Δ., ώστε να ψηφίσουν οι ψηφοφόροι τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Ας μην κάνουμε ότι δεν βλέπουμε... Ο Λάκης Λαζόπουλος έχει επηρεάσει τα τελευταία εκλογικά αποτελέσματα με τις εκπομπές του» κατέληξε.

«Δεν πίστευα στα αυτιά μου»

Οσο για την υπενθύμιση του Λάκη ότι, πέρυσι τέτοια ημέρα, η μητέρα του μπήκε στο νοσοκομείο εξαιτίας δηλώσεων του Αδωνι; «Είναι δυνατόν να ανακατεύει τη μάνα του στη διαμάχη; Δεν πίστευα στα αυτιά μου!» είπε ο υποψήφιος για την προεδρία της Ν.Δ.

Ο οικοδεσπότης του «Τσαντιριού», από τη μεριά του, δεν επέτρεψε την είσοδο στον βουλευτή, λέγοντας στην εκπομπή του ότι καλεί όποιους θέλει, ενώ ζήτησε από τον Αδωνη Γεωργιάδη να μη διακόψει την παράσταση, «γιατί πρόκειται για τέχνη». Η «Espresso» προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον ηθοποιό, αλλά άνθρωποι του στενού περιβάλλοντός του μας ενημέρωσαν πως δεν επιθυμούσε να δώσει συνέχεια και ότι στην ουσία ό,τι είχε να πει το είπε από τη σκηνή του θεάτρου «Βέμπο», ζωντανά στην εκπομπή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα