Live αγάπης για την Ασπασία

ΡΕΠΟΡΤΑΖLive αγάπης για την ΑσπασίαΠέμπτη, Δεκέμβριος 17, 2015 - 13:28

Εκατοντάδες Λαρισαίοι στη συναυλία που έγινε για την οικονομική ενίσχυση της 19χρονης

Ξεχείλισαν η αγάπη και η ανθρωπιά στη συναυλία για την οικονομική ενίσχυση της 19χρονης Ασπασίας Μπόγρη, του ξανθού αγγέλου από το Αργος, η οποία επέζησε από τα πυρά του πατέρα της τον Αύγουστο του 2013 και έκτοτε νοσηλεύεται στο κέντρο αποκατάστασης Animus στη Λάρισα.

ΑΠΟ

ΤΗ
ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για τη στήριξη του τιτάνιου αγώνα της και βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης Λάρισας. Το αντίτιμο ήταν 5 ευρώ κι έτσι συγκεντρώθηκαν τουλάχιστον 5.000 ευρώ, ωστόσο το ποσό υπολογίζεται ότι είναι ακόμη μεγαλύτερο, καθώς αρκετοί Λαρισαίοι αγόρασαν εισιτήριο, αλλά δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στην εκδήλωση αλληλεγγύης.

Φανερά συγκινημένη η μητέρα της 19χρονης, Σπυριδούλα Φατούρου, ευχαριστούσε όλο τον κόσμο που στηρίζει από το υστέρημά του την κόρη της. Στο πλευρό της στην εκδήλωση, που έγινε με πρωτοβουλία του γνωστού μουσικού και πρώην «καθάρματος» των ΑΜΑΝ Βασίλη Πιπέρη, του πανθεσσαλικού συλλόγου μουσικών νυχτερινών κέντρων και του μουσικού παραγωγού Λευτέρη Βουλγαράκη, βρέθηκε και ο Γιάννης Σερβετάς της ομάδας της εκπομπής «Ράδιο αρβύλα».

Μάλιστα, λίγες ώρες πριν από τη συναυλία επισκέφθηκε στο κέντρο αποκατάστασης την Ασπασία και φωτογραφήθηκε με τον τετράποδο «νοσηλευτή» Μάικ, το λαμπραντόρ που εκπαιδεύεται για να βοηθά τη 19χρονη και να αποτελεί τον φύλακα-άγγελό της!

Παρών και ο Πιπέρης

Ικανοποιημένος από την ανταπόκριση του κόσμου εμφανίστηκε και ο Βασίλης Πιπέρης, ο οποίος εδώ και χρόνια δίνει τον δικό του αγώνα. Υστερα από ένα ισχυρό εγκεφαλικό που υπέστη και χρειάστηκε μήνες αποκατάστασης, κατάφερε να σταθεί και πάλι στα πόδια του. Στους μήνες της αποκατάστασης γνωρίστηκε με την άτυχη Ασπασία και έζησε από κοντά τον γολγοθά της ίδιας και της μητέρας της. «Παρά τα πολλά εμπόδια που εμφανίστηκαν για τη διεξαγωγή της συναυλίας, τελικά τα καταφέραμε» είπε, μεταξύ άλλων, για την εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν δεκάδες γκρουπ και καλλιτέχνες από τη Θεσσαλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα