H Ντενίζ που πήρε τη θέση της Αθηνάς Ω

ΚΟΣΜΟΣΟ Αλβάρο έπεσε στην αγκαλιά sexy ρεπόρτερ!H Ντενίζ που πήρε τη θέση της Αθηνάς ΩΤρίτη, Δεκέμβριος 13, 2016 - 13:27

Το γεύμα του Ντόντα (παρουσίας της κόρης του Βιβιάν) με την εκρηκτική Ντενίζ Σεβέρο πυροδότησε τις φήμες για ένα καυτό ειδύλλιο

Μπορεί η «μάχη» του με την Αθηνά Ωνάση, για τα περιουσιακά και το διαζύγιο, να διαγράφεται σκληρή, ωστόσο ο Αλβάρο δεν φαίνεται να νοιάζεται και πολύ, αφού ίσως θεωρεί πως οι δικηγόροι θα κάνουν τα πάντα.

Εκείνος ενδιαφέρεται περισσότερο

για το «χτίσιμο» μιας νέας προσωπικής ζωής. Κι αφού άφησε να αιωρούνται για καιρό διαφόρων ειδών φήμες σε ό,τι αφορά τα προσωπικά του, τώρα φαίνεται πως αποφάσισε να μας πει περισσότερα, επιβεβαιώνοντας τις φήμες.
Ολ’ αυτά βεβαίως στην περίπτωση που τα νέα του δεν είναι μια στημένη υπόθεση, για να προκαλέσει την Αθηνά Ωνάση. Γιατί πάντα υπάρχει και αυτή η πιθανότητα.



Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα που είδε το φως της δημοσιότητας στη Βραζιλία, η νέα αγαπημένη του Ντόντα είναι η Ντενίζ Σεβέρο, δημοσιογράφος στο επάγγελμα και σίγουρα πολύ, μα πολύ διαφορετική από την εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση. Ο «ιππότης» -ως εναλλακτικός χαρακτηρισμός του «αναβάτης»- Αλβάρο φωτογραφήθηκε μαζί της σε εστιατόριο, όπου γευμάτισαν παρέα εκείνος, εκείνη και η κόρη του Βιβιάν.

Το γεύμα κανονίστηκε κατόπιν συναίνεσης της νεαρής κοπέλας, την οποία έχει αποκτήσει από τον πρώτο γάμο του με τη Σιμπέλε Ντόρσα, η οποία πέθανε πριν από πέντε χρόνια, βάζοντας τέλος στη ζωή της.

Συναίνεση

Η 17χρονη -σε λίγες ημέρες- κοπέλα ήθελε να γνωρίσει από κοντά την αγαπημένη του μπαμπά της και να δώσει, κατά κάποιον τρόπο, τη συναίνεσή της γι’ αυτή τη σχέση.



Η Βιβιάν γνώριζε τη Σεβέρο από την τηλεόραση όπου εργάζεται, ωστόσο δεν είχαν ποτέ συναντηθεί ξανά. Το γεύμα έγινε την περασμένη Τετάρτη, στις 7 του μήνα, στο ρεστοράν Nino Cucina, που βρίσκεται στο Ιταΐμ, ένα προάστιο κοντά στο Σάο
Πάολο.

Κι αν κρίνει κανείς από το χαμόγελο του Ντόντα, σε φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η δημοσιογράφος, η συνάντηση πρέπει να πήγε καλά.
Μένει τώρα να δούμε αν αυτή η σχέση είναι πραγματική ή απλά εξυπηρετεί την τακτική που σχεδιάζουν οι δικηγόροι του Βραζιλιάνου αναβάτη, στο πλαίσιο της «μάχης» με την Αθηνά Ωνάση.

Keywords
Τυχαία Θέματα