Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

ΑΣΤΡΑΤρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016Τρίτη, Δεκέμβριος 13, 2016 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Μην ασχοληθείτε καθόλου με έναν συνεργάτη σας που θα αθετήσει τις υποσχέσεις του. Πρέπει να προσέξετε τα διάφορα παιχνίδια που παίζονται γύρω σας και να επιστρατεύσετε όσα αποθέματα δύναμης έχετε για να βγείτε νικητές από τις περίεργες καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν θα λείψουν οι προβληματισμοί και τα διλήμματα γύρω από τον οικονομικό τομέα σας. Μπορεί τα εμπόδια να μη λείψουν,

αν όμως λάβετε τα μέτρα σας και δεν παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας, ακόμα και κάποιες συζητήσεις θα δώσουν φτερά στα όνειρά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Καταπολεμήστε την ασάφεια που επικρατεί στο περιβάλλον σας και αποφύγετε να φορτωθείτε κοινωνικές υποχρεώσεις που δεν αντέχετε. Οι πιθανότητες ενίσχυσης του οικονομικού τομέα θα είναι αρκετές για να μπορέσετε να καλύψετε τις σχετικές ανάγκες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εως τώρα επιζητούσατε τη χαρά της ανεξαρτησίας, όμως ήρθε ο καιρός να αλλάξετε πλεύση και να την αντικαταστήσετε με τη χαρά που θα σας προσφέρει ένας καινούργιος έρωτας. Οι ευκαιρίες για να δώσετε χρώμα και ένταση στην ερωτική ζωή σας θα είναι αρκετές.

ΛΕΩΝ: Αλλάξτε νοοτροπία και αποβάλετε κάποια στάνταρ στη συμπεριφορά σας για να δημιουργήσετε ένα νέο μοντέλο στην ερωτική σας ζωή. Αν το κενό που νιώθετε, λόγω της έλλειψης σχέσης, είναι μεγάλο και νιώθετε να πνίγεστε, ήρθε η ώρα να αλλάξετε τα πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προβλέπεται να είστε πολύ ελκυστικοί και θα κάνετε πολλές γνωριμίες με άτομα που θα κινήσουν το ενδιαφέρον σας. Προσπαθήστε να μην είστε υπεροπτικοί στη συμπεριφορά σας, γιατί η αλαζονεία δεν θα σας βοηθήσει να βρείτε το κατάλληλο άτομο για εσάς.

ΖΥΓΟΣ: Τα άτομα του περιβάλλοντός σας μπορούν να σας βοηθήσουν να βάλετε κάποια πράγματα σε τάξη, οπότε μην αφήσετε ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που θα σας προσφερθούν. Αν ρίξετε λίγο νερό στο κρασί σας θα κερδίστε ξανά τη θέση σας στον χώρο όπου κινείστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ισως κάποιοι να μην είναι πρόθυμοι να σας ακολουθήσουν, αλλά εσείς δεν πρέπει να πτοηθείτε. Δεν το κάνουν για κάποιον λόγο, αλλά γιατί πραγματικά δεν μπορούν να τα καταφέρουν. Μην αγνοείτε τα σήματα κινδύνου που σας κάνουν φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα προβλήματα που έχουν εμφανιστεί στον επαγγελματικό χώρο σας ενδέχεται να σας οδηγήσουν σε διαφωνίες και προστριβές με τους συνεργάτες σας. Αν τα πράγματα σας εγγυώνται σίγουρη πορεία, μην αρνηθείτε την ευκαιρία της αλλαγής και της ανανέωσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Υπολογίστε το κόστος που θα έχει στην ψυχολογία σας το ενδεχόμενο να χάσετε κάποιες από τις σχέσεις σας πριν προβείτε στις επόμενες κινήσεις σας. Μπορεί να είστε από τη φύση σας κοινωνικοί και επικοινωνιακοί, αλλά όσο περνούν τα χρόνια οι σχέσεις αλλάζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην πεισμώνετε με ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σας και σας αγαπούν, βγάζοντας στην επιφάνεια τον χειρότερο εαυτό σας. Οι σχέσεις σας έχουν ήδη μειωθεί και αυτοί που σας αρέσει να τους βλέπετε και να τους ακούτε είναι λίγοι, οπότε μην τους χάσετε κι αυτούς.

ΙΧΘΥΕΣ: Πρέπει να κάνετε ό,τι μπορείτε για να μη φτάσετε σύντομα να είστε ψυχικά και σωματικά στα όρια της εξάντλησης, επειδή επιθυμείτε διακαώς να πετύχετε τους στόχους σας. Η φυσική σας κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι καλή και πρέπει να φροντίσετε να τη διατηρήσετε.

Keywords
Τυχαία Θέματα