Tι...νιώθει ο Αργυρός για πανελίστρια της Ελένης

SHOWBIZTι...νιώθει ο Αργυρός για πανελίστρια της ΕλένηςΤρίτη, Δεκέμβριος 13, 2016 - 13:11

Φουντώνουν οι φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την πανελίστρια της Μενεγάκη Κωνσταντίνα Κομμάτα

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έδειξε μπροστά στις κάμερες «όσα νιώθει» για την Κωνσταντίνα

Κομμάτα. Τι τρέχει τελικά με τον δημοφιλή καλλιτέχνη και τη συνονόματή του ανερχόμενη ηθοποιό και πανελίστρια της Ελένης Μενεγάκη;

Από τον ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Οι ψίθυροι πως οι δυο τους είναι ζευγάρι έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα πιο έντονοι από ποτέ. Το σίγουρο είναι πως συνεργάστηκαν αρμονικά στο νέο βιντεοκλίπ του τραγουδιστή για την επιτυχία του «Οσα νιώθω», που γυρίστηκε πρόσφατα υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση ενός... τρίτου Κωνσταντίνου, του Κωνσταντίνου Ρήγου.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή της Βούλας και στον Πειραιά, ενώ σε ρόλο guest συμμετέχει και ο Μάνος Πίντζης, ο οποίος υποδύεται τον πατέρα της Κωνσταντίνας.



Νέοι, ωραίοι και φουλ ερωτευμένοι, σύμφωνα πάντα με το concept του κλιπ, ο Αργυρός και η ξανθιά ηθοποιός της σειράς «Συμμαθητές» εμφανίζονται στις φωτογραφίες που εξασφάλισε η «Espresso» από τα παρασκήνια των γυρισμάτων να βιώνουν το απόλυτο αίσθημα. Μήπως επειδή το βιώνουν στ' αλήθεια;

Διάψευση

Οι πρώτες φήμες ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι και εκτός σεναρίου είχαν κυκλοφορήσει το καλοκαίρι, με τον τραγουδιστή να διαψεύδει τότε όσα ακούγονταν, κάνοντας λόγο για μια απλή φιλία. Παρόμοιες δηλώσεις είχε κάνει την ίδια περίοδο και η Κωνσταντίνα.
Ο καιρός πέρασε και η πρόσφατη συνεργασία τους στο βιντεοκλίπ της επιτυχίας «Οσα νιώθω», σε μουσική και στίχους του Λευτέρη Κιντάτου, αναζωπύρωσε τη φημολογία.

Μάλιστα, το περασμένο Σάββατο η Κωνσταντίνα εθεάθη να διασκεδάζει με τις φίλες της στο νυχτερινό κέντρο Fantasia, όπου συνεχίζει ακάθεκτος τις επιτυχημένες εμφανίσεις του ο Αργυρός. Ο τραγουδιστής θα βρίσκεται στο εν λόγω στέκι έως το τέλος Ιανουαρίου.
Το κλιπ που φανερώνει «όσα νιώθει» ο Κωνσταντίνος για την Κωνσταντίνα αναμένεται να κυκλοφορήσει σήμερα στο YouTube. Σημειώνεται πως το styling του τραγουδιστή και τον ηθοποιών επιμελήθηκε η Ελενα Βαζούρα και το grooming ο Γιώργος Φυτάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα