Οι ευαισθησίες του Σπάροου

ΚΟΣΜΟΣΟι ευαισθησίες του ΣπάροουΔευτέρα, Δεκέμβριος 12, 2016 - 19:51

Τον θρυλικό πειρατή της Καραϊβικής Τζακ Σπάροου υποδύθηκε ακόμη μία φορά ο 53χρονος Τζόνι Ντεπ, όχι όμως στο πλατό, αλλά στο νοσοκομείο παίδων Great Ormond Street στο Λονδίνο.

Με πλήρες μακιγιάζ και φορώντας το χαρακτηριστικό καπέλο, τα μακριά μαλλιά, την κόκκινη μπαντάνα, τις μπότες και τα ρούχα του πειρατή, ο ηθοποιός ήταν μια έκπληξη για τους μικρούς ασθενείς του νοσοκομείου και για τους συνοδούς τους.

Ασθενείς

Κι αν οι πολύ μικροί ασθενείς, που δεν γνώριζαν τον Ντεπ ή τον Τζακ Σπάροου,

θα εκτιμούσαν περισσότερο μια επίσκεψη από τον Αγιο Βασίλη, οι έφηβοι ασθενείς εντυπωσιάστηκαν ιδιαίτερα από την επίσκεψη του «πειρατή» Ντεπ.

Οπως είχε παραδεχθεί ο ίδιος σε συνέντευξή του στο BBC One και στην εκπομπή του Γκράχαμ Νόρτον, για τον ίδιο η επίσκεψη αυτή είναι ένα δώρο από μόνη της.

Μάλιστα, εξήγησε ότι πάντα έκανε τέτοιες επισκέψεις, όμως απέκτησαν άλλο νόημα από τη στιγμή που νοσηλεύτηκε και η δική του κόρη στο ίδιο νοσοκομείο. Η 17χρονη σήμερα Λίλι Ρόουζ είχε νοσηλευτεί το 2007 με νεφρική ανεπάρκεια, την οποία ξεπέρασε. «Η περίοδος που η κόρη μου ήταν άρρωστη στο Great Ormond Street ήταν η πιο σκοτεινή περίοδος της ζωής μου. Μετά την εμπειρία αυτή οι επισκέψεις μου έγιναν όλο και πιο σημαντικές. Τα παιδιά είναι τόσο θαρραλέα, ένα χαμόγελο ή ένα γέλιο προς τους γονείς τους είναι όλος ο κόσμος και για μένα».

Keywords
Τυχαία Θέματα