12χρονη με «τρόπαια» που σοκάρουν!

ΚΟΣΜΟΣ12χρονη με «τρόπαια» που σοκάρουν!Τετάρτη, Αύγουστος 31, 2016 - 17:22

Η κυνηγός κεφαλών άγριων ζώων Αριάνα Γκούρντιν δεν πτοείται από τις αντιδράσεις και υπόσχεται να μη σταματήσει να ασχολείται με το αιματοβαμμένο σπορ

Ποζάροντας άλλοτε με το κεφάλι μιας αθώας καμηλοπάρδαλης και άλλοτε με μιας εντυπωσιακής ζέβρας που έχει πέσει μόλις νεκρή από τα βέλη της, η 12χρονη Αριάνα Γκούρντιν, εκτός από συλλογή τέτοιων «τροπαίων», κάνει και συλλογή σχολίων μίσους στο προφίλ της στο facebook.

Η

νεαρή κυνηγός κεφαλών άγριων ζώων, ωστόσο, όχι μόνο δεν πτοείται από τις αντιδράσεις των φιλόζωων, αλλά υπόσχεται να μη σταματήσει ποτέ να κυνηγάει άγρια ζώα, υποστηρίζοντας με θέρμη το αιματοβαμμένο αυτό σπορ. Επειτα από κάθε κυνηγετική εξόρμησή της ανεβάζει περήφανη φωτογραφίες των θηραμάτων της, με λεζάντες στις οποίες καυχιέται για τους θανάτους τους. Σε μία εξ αυτών, μάλιστα, ποζάρει κρατώντας με καμάρι την καρδιά μιας καμηλοπάρδαλης. Κάτω από κάθε ανάρτησή της, ωστόσο, δέχεται πυρά κριτικής από άτομα από όλο τον κόσμο, που την αποκαλούν «δολοφόνο» και «Σατανά», ενώ δέχεται ακόμα και απειλές για τη ζωή της.

«Ξέρουν ότι είμαι ικανή»

Η Γκούρντιν, ωστόσο, δεν πτοείται. «Είμαι κυνηγός και, ανεξάρτητα από αυτά που μου λένε, δεν πρόκειται να σταματήσω. Είναι κάτι που αγαπώ και απολαμβάνω, και θέλω οι άλλοι να ξέρουν ότι είμαι ικανή να έχω αυτή την εμπειρία. Θέλω κι άλλες κοπέλες και γυναίκες να αποκτήσουν την εμπειρία του κυνηγιού» λέει, προσθέτοντας ότι, παρ' όλα αυτά, αγαπάει τα ζώα και εν μέρει επιτελεί και «κοινωνικό έργο», αφού κάποια από αυτά πρέπει να θανατωθούν.

Η καμηλοπάρδαλη, για παράδειγμα, αποτελούσε κίνδυνο για το υπόλοιπο κοπάδι και η θανάτωσή της διασφάλισε τη συνέχεια του είδους. Εφτασε, μάλιστα, να ισχυριστεί ότι το θήραμά της πρόσφερε κρέας σε ορφανοτροφεία και χωριά της περιοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα