Τα κόκκινα φανάρια και ο «παράδεισος των παιδεραστών»

ΚΟΣΜΟΣΠατάγιαΤα κόκκινα φανάρια και ο «παράδεισος των παιδεραστών»Τετάρτη, Αύγουστος 31, 2016 - 17:16

Η συνοικία με τα κόκκινα φανάρια στην Πατάγια της Ταϊλάνδης είναι ίσως η μεγαλύτερη τέτοιου είδους στον κόσμο. Εκεί 27.000 εργαζόμενοι και εργαζόμενες στη βιομηχανία του σεξ προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, εξυπηρετώντας κάθε βίτσιο, ακόμη και εκείνων που πηγαίνουν εκεί αναζητώντας την ιδανική σύζυγο. Μόνο που κάποιοι από αυτούς είναι ανήλικοι, οπότε η περιοχή αποτελεί «παράδεισο των παιδεραστών».

Περιδιαβαίνοντας κανείς τη συνοικία με τα κόκκινα φανάρια βλέπει αναρίθμητους λευκούς άνδρες,

συνήθως μεγάλης ηλικίας, να κρατούν αγκαλιά νεαρές ή πολύ νεαρές Ταϊλανδέζες, που άλλοτε είναι κορίτσια και άλλοτε αγόρια, τα λεγόμενα lady boys.

Παντρεύτηκε μια «πεταλούδα»

Αυστραλοί είναι κυρίως εκείνοι που αναζητούν σύζυγο. Ενας από αυτούς, μιλώντας στην εφημερίδα «Sun», αποκάλυψε ότι στην αρχή παντρεύτηκε μια «πεταλούδα» της Πατάγια, πριν από 12 χρόνια. Εκαναν δύο παιδιά και χώρισαν μόλις πριν από τρεις εβδομάδες. Τώρα, στα 50 του, αρραβωνιάστηκε μια 23χρονη, την οποία γνώρισε πριν από 10 ημέρες.

«Η γυναίκα και οι κόρες μου με μισούν, ακόμη και οι φίλοι μου με θεωρούν μ... Εγώ απλώς θεωρώ ότι μου έχουν μείνει 20 χρόνια ζωής και θέλω να τα ευχαριστηθώ» λέει ο Αυστραλός. Ενας άλλος συντοπίτης του έχει άλλα γούστα. Εκείνος συχνάζει στην περιοχή της Πατάγα που εργάζονται αρσενικές πόρνες. Οπως λέει, του αρέσει να πληρώνει ετεροφυλόφιλους άντρες για να του προσφέρουν σεξουαλικές υπηρεσίες. Δεν τον νοιάζει αν δεν τους ερεθίζει αυτό. Τους ερεθίζουν τα χρήματα που τους πληρώνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα