Τι κάνει σήμερα η Δήμητρα Παπαδήμα;

12:17 23/8/2013 - Πηγή: TNSite
Η Δήμητρα Παπαδήμα σπούδασε θέατρο και κλασικό χορό. Και μετά τις σπουδές της άρχισε να εργάζεται στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο και το θέατρο. Της αρέσει όμως και η γραφή αφού έχει γράψει τα πεζά «Ό,τι απομένει είναι σιωπή», «Συγχώρεσα πολύ και με συγχώρεσαν άλλο τόσο», κ.ά.

Η ηθοποιός είναι με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου 23 χρόνια και το 1996 απέκτησαν μία κόρη. Οι δυο τους όμως, όπως έχουν αποκαλύψει, έχουν μια ιδιαίτερη σχέση

αφού αν και είναι μαζί, ζουν σε ξεχωριστά σπίτια αλλά είναι καλύτερα από ποτέ και μάλιστα είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz.

Συνυπάρχουν όμως και στο θέατρο αφού παίζουν, όπως λέει η ηθοποιός, στο έργο «Σύντροφε Μεγαλειότατε» του Αλέκου Σακελάριου που παρουσιάζεται με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννησή του από το ΔΗΠΕΘΕ Βορείου Αιγαίου.

Η ηθοποιός είναι υπερπροστατευτική με την κόρη της και προσπαθεί να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της σε ό,τι εκείνη χρειαστεί. Πιστεύει ότι για να πετύχει κανείς στην υποκριτική, χρειάζεται να έχει ταλέντο. Όποτε έχει χρόνο φυσικά, συνεχίζει να γράφει αφού η συγγραφή είναι από τις ιδιαίτερες της αγάπες. Είναι όμως πάντοτε και στο πλευρό του ηθοποιού με τον οποίο είναι απόλυτα ευτυχισμένη, παρά την ιδιαίτερη σχέση που έχουν.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα