«Θα πρέπει όλοι μας να υψώσουμε τείχος αντίστασης»

14:14 3/10/2013 - Πηγή: TNSite
Ο λόγος του είναι αιχμηρός τελευταία όταν αναφέρεται σε αυτά που απασχολούν την κοινωνία.

Ο παπα-Ανδρέας Κεφαλογιάννης, στο περιθώριο του τρισάγιου που τελέστηκε την Κυριακή στα Ανώγεια για τους αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ, σε εκείνο το τραγικό δυστύχημα του 1999 εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση στους φασίστες και τους ναζιστές, με αφορμή τα όσα συμβαίνουν με τη Χρυσή Αυγή, αλλά και το ΔΝΤ.

Τα λόγια του έχουν ενδιαφέρον. Είναι λόγια που ειπώθηκαν στα Ανώγεια που έχουν υποστεί δυο ολοκαυτώματα από τους ναζιστές.

Όπως είπε ο ιερέας: «σήμερα που η πατρίδα μας περνάει τις δυσκολότερες στιγμές στην μεταπολεμική της ιστορία, θα πρέπει όλοι μας να υψώσουμε τείχος αντίστασης απέναντι σε όλους εκείνους που επιχειρούν να καταλύσουν τη Δημοκρατία, αλλά και σε όλους εκείνους που με τις επιλογές τους οδηγούν μια χώρα και ένα λαό σε εξαθλίωση. Ως εδώ και μη παρέκει, ήρθε η ώρα ο ελληνικός λαός να δώσει τη δική του απάντηση. Απάντηση τόσο στους φασίστες και τους ναζιστές, όσο και στις πολιτικές εκείνες που εξέθρεψαν το φαινόμενο του φασισμού στη χώρα μας. Οφείλω ωστόσο να επισημάνω, με βάση τις τελευταίες εξελίξεις ότι η ελληνική Δικαιοσύνη λειτούργησε άψογα και μπράβο της όμως θέλω να πιστεύω ότι αν χρειαστεί θα λειτουργήσει και πάλι αναζητώντας όλους εκείνους που οδήγησαν την Ελλάδα σιδεροδέσμια στα μπουντρούμια του ΔΝΤ.

Σας ευχαριστώ που είστε εδώ, ο Θεός να σας ευλογεί, ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή των έξι παιδιών, ο Θεός ας βοηθήσει τη Ελλάδα να βγει από αυτή τη φοβερή κρίση. Να΄στε καλα» ανέφερε ο πρώην πρόεδρος του Αετού Ανωγείων, ο οποίος όπως έχει πει αρκετές φορές τελευταία ότι θεωρεί χρέος του να κάνει τοποθετήσεις που θα αφυπνίσουν το λαό, που περνάει δύσκολες στιγμές.

Πηγή: prismasport.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα