Τελευταία στροφή με ενδιαφέρον

14:40 15/12/2013 - Πηγή: TNSite

ΠΛΖΕΝ – ΤΣΣΚΑ Μ.

Αγώνας που θα κρίνει την τρίτη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ καθώς με νίκη η Βικτόρια κατά μεγάλο ποσοστό είναι πάνω από την Τσσκα στην ισοβαθμία αφού το μεταξύ τους ματς είχε λήξει 3-2 υπέρ των Ρώσων, πράγμα που σημαίνει ότι με ένα σχετικά γρήγορο γκολ το ματς θα μετατραπεί σε ροντέο. Με 4/5 όβερ

η Πλζεν και 5/5 η Τσσκα ένα ματς που ενδέχεται να έχει τα πολλά γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Όβερ 2,5 (1,80).

ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Με αλλαγές λέει κατεβαίνει η Παρί. Ποιοι θα παίζουν μπροστά; Παστόρε, Λούκας Μόουρα, Λαβέτσι,Καβάνι. Παίχτες που μόνο αλλάγες δεν είναι και δεν βλέπω πως αυτοί οι δεν θα μπορέσουν να σημειώσουν τουλάχιστον ένα γκολ και ας λείπει ο Ιμπραίμοβιτς. Οι σημαντικές αλλάγες είναι στην άμυνα με το βασικό αμυντικό δίδυμο Τιάγκο Σίλβα και Άλεξ να μένουν πίσω στην Γαλλία και σε συνδιασμό με το κίνητρο της Μπενφίκα που θα τα δώσει όλα για όλα περιμένοντας δώρο από την Άντερλεχτ περιμένω αρκετά γκολ. Όβερ 2,5(1,80).

ΚΟΠΕΝΓΧΑΓΗ – ΡΕΑΛ Μ.

Αδιάφορη βαθμολογικά η βασίλισσα,καίγονται οι Δανοί αφού με νίκη παίρνουν το εισητήριο για το Γιουρόπα Λιγκ ενώ τους κάνει και η ισοπαλία σε συνδιασμό με ήττα της Γαλατά στο άλλο ματς του ομίλου. Μέσα στην έδρα τους σκοράραν και στα δύο ματς και η Ρεάλ έκτος έδρας δέχτηκε γκολ στα δύο αντίστοιχα. Μέχρι τώρα και οι δύο ομάδες έχουν 4/5 γκολ-γκολ ενώ παραδοσιακά η Ρεάλ στην διοργάνωση δέχεται σχέδον πάντα τουλάχιστον ένα γκολ. Αυτά σε συνδιασμό με την επιστροφή Ρονάλντο,τις απουσίες Σέρχιο Ράμος και Βαράν από το κέντρο της άμυνας και τους Ισπανούς να παίζουν χωρίς σκοπιμότητες με οδηγεί στο γκολ-γκολ (1,65).

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μύλος ο δεύτερος όμιλος με την Γιουβέντους να πηγαίνει για να μην χάσει αφού της κάνει και η ισοπαλία για να βγει δεύτερη ενώ παράλληλα κινδυνεύουν και οι δύο να μείνουν μέχρι και εκτός Γιουρόπα.Ένα ματς με σκοπιμότητες όπου οι Τούρκοι θα κυνηγίσουν την νίκη προσέκτικα όμως να μην δεκτούν γκολ έστω και με μισό – μηδέν ενώ από την άλλη περιμένω την Γιουβέντους στο γνωστό παιχνίδι της να προσπαθεί να πάει το ματς σε χαμηλό τέμπο χωρίς γκολ στο ημίχρονο.Έχει την σημαντική απουσία του Πίρλο και δεν έχει δεχτεί γκολ σε 7 συνεχόμενα ματς στην Ιταλία. Περισσότερα γκολ στο β” ημίχρονο (1,90).

*Λόγω των σκοπιμοτήτων αφού κανένα ματς δεν είναι αδιάφορο καλό είναι το παιχνίδι στο Live στο ημίχρονο και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να σημειωθούν πολλά γκολ στο δεύτερο ημίχρονο των παιχνιδιών.

bet-get

Keywords
Τυχαία Θέματα