Προτάσεις για SuperLeague Σαββάτου/Κυριακής

14:40 15/12/2013 - Πηγή: TNSite

Καλημέρα με ένα ακόμη ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο! Πολλές οι εκπλήξεις στα ελληνικά παιχνίδια, κάτι που δίνει φοβερή ομορφιά ακόμη και σε φαινομενικά «αδιάφορα» και «εύκολα» παιχνίδια. Είδαμε έτσι τον Παναθηναϊκό να φέρνει ισοπαλία στη Ριζούπολη ενώ προηγήθηκε από τα πρώτα λεπτά και μέσα στην εβδομάδα την ΑΕΛ Καλλονής και κερδίζει τον ΟΦΗ μέσα σε μια δύσκολη έδρα, παίζοντας και με παίκτη λιγότερο. Οι σκέψεις μου για το διήμερο που ξεκινά σήμερα:

07/12 15:00 Εργοτέλης – Άρης

1 (1.83)

Το θέλει το παιχνίδι πολύ ο Εργοτέλης. Έχει μόλις μια νίκη στα τελευταία 6 παιχνίδια και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα του. Από την άλλη ο Άρης δεν κατάφερε να κερδίσει τον Πανθρακικός σε ένα πολύ περίεργο παιχνίδι. Ακριβώς όμως επειδή μπορεί να στάθηκε άτυχος, δε νομίζω πως έχει άλλα αποθέματα ψυχολογίας.

07/12 19:30 Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης g/g (2.00)

Καιρός να δυσκολευτεί ο Ολυμπιακός λιγάκι. Έχει ένα δικαιολογημένο αέρα υπεροχής αλλά αυτό τον έχει οδηγήσει στο να παίζει ανοικτά και επιθετικά προσφέροντας θέαμα. Σε αντίστοιχα εύκολα παιχνίδια δέχτηκε γκολ και μάλιστα νωρίς (Πλατανιάς, ΟΦΗ, Πανθρακικός). Γιατί όχι και σε αυτό;

08/12 17:15 Πανθρακικός – ΠΑΣ Γιάννινα 2 dnb (2.00)

Θα το χτυπήσει το ματς ο ΠΑΣ, έρχεται από κακό αποτέλεσμα στην έδρα του με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ όπου δε σκόραρε καν. Σκοράρει και δε χάνει.

08/12 ΑΕΛ Καλλονής – Παναθηναϊκός Σκοράρει η Καλλονή (1.90)

Καλλονή όνομα και πράμα! Έχει βάλει σκοπό να πείσει και τους δύσπιστους πως θα τη βλέπουμε στην κατηγορία όχι μόνο προσωρινά. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι να εμπιστευτείς φέτος ούτε για το τι χρώμα φανέλες θα φοράει… Εύκολα θα δεχτεί ένα (ή περισσότερα) γκολ.

bet-get

Keywords
Τυχαία Θέματα