Τριάδα από Αγγλία, Γαλλία

14:40 15/12/2013 - Πηγή: TNSite

Γράφει ο Γεώργιος Δαναμπάσης - Ημ/νία δημοσίευσης 07/12/2013 15:16

Ένα ακόμη ποδοσφαιρικό σαββατοκύριακο με πληθώρα στοιχηματικών επιλογών. Θα προσπαθήσω και σήμερα μέσα από τις στοιχηματικές μου επιλογές να επιλέξω την καλύτερη τριάδα για ποντάρισμα.

Θα ξεκινήσω από την Αγγλία και συγκεκριμένα από την αναμέτρηση μεταξύ Λίβερπουλ –Γουεστ Χαμ. Μόλις μία ήττα έχει η Λίβερπουλ εντός έδρας σε 7 παιχνίδια με τα υπόλοιπα παιχνίδια να τελειώνουν νικηφόρα. Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζουν πολύ καλό πρόσωπο μακριά από την έδρα τους αφού έχουν συγκεντρώσει 6 από τους συνολικά

13 βαθμούς τους σε 14 αγωνιστικές. Δεύτερο παιχνίδι συνεχόμενο για του γηπεδούχους στην έδρα τους ύστερα από την άνετη νίκη τους την προηγούμενη αγωνιστική με αντίπαλο την Νόργουιτς . Οι δύο ομάδες έχουν σημαντική διαφορά ποιότητας ενώ η Λίβερπουλ παιχνίδια σαν το σημερινό πρέπει να τα κερδίζει εύκολα, αν ελπίζει σε κάτι καλό την εφετινή χρονιά. Νίκη λοιπόν για τους κόκκινους και μάλιστα από το ημίχρονο με απόδοση 1.95.

Στην Γαλλία η Σεντ Ετιέν αντιμετωπίζει την Εβιάν για την 17η αγωνιστική της Λίγκ 1. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 6η θέση ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 15η αλλά τους χωρίζουν μόλις 5 βαθμοί. Οι δύο ομάδες δεν φημίζονται στο φετινό πρωτάθλημα για την αμυντική τους λειτουργία αφού έχουν δεχτεί 20 και 27 γκολ αντίστοιχα σε 16 αγώνες. Σπουδαία νίκη για τους φιλοξενούμενους τρείς μέρες πριν με αντίπαλο την Παρί, με το τελικό σκορ να δημιουργεί νέα δεδομένα στην κορυφή της βαθμολογίας. Αψυχολόγητη ομάδα η Εβιάν που είναι ικανή για το καλύτερο αλλά παράλληλα και το χειρότερο αποτέλεσμα. Στο σημερινό παιχνίδι αναμετρώνται δύο ομάδες που κατέχουν τις δύο πρώτες θέσεις στον πίνακα των over με 11 και 9 αντίστοιχα. Με βάση τα παραπάνω θα οδηγηθώ στο σημείο αυτό με την απόδοση να κλείνει στο 1.85.

Επιστροφή στην Αγγλία και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Σίτι. Πολύ κακή εβδομάδα για την Σαουθάμπτον αφού μέσα σε λίγες ημέρες έχασε δύο φορές και μάλιστα με βαριά σκορ. Σε 12 αγωνιστικές είχε δεχτεί μόλις 7 γκολ και κατάφερε μέσα σε δύο αγωνιστικές να δεχτεί 6 τέρματα. Με την πλάτη στον τοίχο στο σημερινό παιχνίδι καλείται να κερδίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με αντίπαλο μια ομάδα η οποία είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την νίκη. Θα ποντάρω στην προσπάθεια των γηπεδούχων να ξεφύγουν από την δύσκολη θέση που βρίσκονται, κάνοντας μία πολύ καλή εμφάνιση και δυσκολεύοντας την προσπάθεια της Σίτι. Περιμένω να σκοράρουν και οι δύο ομάδες με την απόδοση να είναι αρκετά ικανοποιητική 1.61.

Εναλλακτική τριάδα για σήμερα:

Ολυμπιακός –Αστέρας περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο

Νάπολι –Ουντινέζε 1/1

Πόρτο – Μπράγκα 1/1

bet-get

Keywords
Τυχαία Θέματα