Πορεία για την υπόθεση του Μπουλούτ Γιαϊλά

05:42 12/6/2013 - Πηγή: TNSite
Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας οργάνωσε το απόγευμα της Τρίτης στα Προπύλαια, η Επιτροπή Αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατούμενους από την Τουρκία στο Κουρδιστάν και για την υπόθεση του Μπουλούτ Γιαϊλά.

Η Επιτροπή Αλληλεγγύης μαζί με το Κέντρο κατά του Ρατσισμού και της Φασιστικής Απειλής αλλά και οργανώσεις της Αριστεράς, συνδικάτα, φορείς και κοινότητες μεταναστών, συγκεντρώθηκαν δηλώνοντας την αλληλεγγύη τους στον Μπουλούτ Γιαϊλά, αλλά και τους εξεγερμένους Τούρκους.

Οι συγκεντρωμένοι διαδήλωσαν κρατώντας πανώ με συνθήματα

όπως «Λευτεριά στον Μπουλούτ Γιαϊλά», «Αλληλεγγύη στον αγωνιζόμενο τουρκικό λαό» και «Κάτω τα χέρια από τους πρόσφυγες».

Κατόπιν κατευθύνθηκαν από τα Προπύλαια προς την Βουλή και στην συνέχεια προς την Τουρκική Πρεσβεία, αλλά σταμάτησαν στη Πλατεία Ρηγίλλης, αφού αστυνομικές κλούβες και δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. είχαν αποκλείσει την οδό Ρηγίλλης και τους γύρω δρόμους.

Δεν έλειψαν και οι αναφορές στην σημερινή ανακοίνωση για το κλείσιμο της ΕΡΤ, και ο επικεφαλής του ΚΕΕΡΦΑ και δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Πέτρος Κωνσταντίνου δήλωσε πως «οι απολυμένοι της ΕΡΤ μας καλούν στο πλευρό τους, έξω από το Ραδιομέγαρο, μετά το πέρας της διαδήλωσής μας».

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα