«Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν η καλύτερη επιλογή»

05:14 12/6/2013 - Πηγή: TNSite
Πέρασε μια ολόκληρη δεκαετία στη Σεβίλλη, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε σε 284 παιχνίδια πρωταθλήματος, σημειώνοντας 23 γκολ. Η ανάγκη εύρεσης νέων κινήτρων, οδήγησε τον Χεζούς Νάβας στην απόφαση να αποχωρήσει από την ομάδα της Ανδαλουσίας και να αποδεχτεί την πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι.

Όπως ο ίδιος υπογράμμισε μιλώντας στην «El Confidecial», η Μάντσεστερ Σίτι ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να πάρει. «Αγαπώ την Πρέμιερ Λιγκ και το να επιλέξω την Σίτι ήταν εύκολο. Θεωρώ πως στην ομάδα του Μάντσεστερ

θα μπορέσω να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως άνθρωπος. Δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα προσαρμογής, αφού γνωρίζω πολλούς από τους παίκτες της νέας μου ομάδας και είμαι, πλέον, αρκετά ώριμος για να αντιμετωπίσω μια νέα εμπειρία», τόνισε ο Νάβας.

Η απόφαση να μετακομίσει στο Μάντσεστερ πάρθηκε πριν από καιρό. «Όταν έμαθα για το ενδιαφέρον της Σίτι, κατάλαβα πως αυτό θα είναι το μέλλον μου. Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να αδιαφορήσω στην πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι. Η απόφασή μου να μετακομίσω στην Αγγλία πάρθηκε πριν από μήνες, αμέσως μόλις η Σίτι εξέφρασε το ενδιαφέρον της», αποκάλυψε ο πρώην, πια, παίκτης της Σεβίλλης.

Στη νέα του ομάδα θα συνεργαστεί με τον Μάνουελ Πελεγκρίνι. «Είναι σημαντικό να συνεργαστώ με έναν προπονητή που γνωρίζει ισπανικά και έχει δουλέψει στην Ισπανία. Θα με βοηθήσει στην ενσωμάτωσή μου στην ομάδα», σημείωσε.

Όσο για την πρώην του ομάδα, ο Νάβας έκανε μια ευχή. «Ελπίζω να παίξουμε κάποια στιγμή αντίπαλοι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα βρω, έτσι, την ευκαιρία να επισκεφτώ τη Σεβίλλη και να χαιρετήσω τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια», είπε χαρακτηριστικά ο Χεζούς Νάβας.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα