Κύπρος: Ενδείξεις πανικού: Πήγε με τον εκσαφέα στο ATM να πάρει χρήματα

14:30 16/3/2013 - Πηγή: TNSite


Αγανακτισμένος πολίτης, ο οποίος έχει τις καταθέσεις του στη Συνεργατική Πιστωτική Εταιρεία Κυπερούντας, απέκοψε το πρωί την είσοδο του υποκαταστήματος της ΣΠΕ, που βρίσκεται στη Λεωφόρο Νίκου και Δέσποινας Παττίχη, στη Λεμεσό.

Ο ίδιος δήλωσε πως θεωρεί ότι ξεγελάστηκε από τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων ότι οι καταθέσεις των πολιτών είναι ασφαλισμένες και πως αποφάσισε να εκφράσει τη διαμαρτυρία του, σταθμεύοντας τον εκσκαφέα έξω από την είσοδο του υποκαταστήματος της ΣΠΕ Κυπερούντας.

e-typos

Αγανακτισμένος Κύπριος μπλόκαρε με μπουλντόζα πιστωτικό ίδρυμαΤην οργή του για τη δέσμευση μέρους των καταθέσεων που αποφασίστηκε για την Κύπρο, στο όνομα της διάσωσης της χώρας, εξέφρασε με ένα ιδιαίτερο τρόπο σήμερα το πρωί ένας Κύπριος πολίτης. Πήρε μια μπουλντόζα και μπλόκαρε την είσοδο υποκαταστήματος της Συνεργατικής Πιστωτικής Εταιρείας Κυπερούντας, στη Λεμεσό, στην οποία διατηρεί καταθέσεις.

Φωτογραφία από Sigmalive

Σύμφωνα με πληροφορίες του Κυπριακού Πρακτορείου, που μετέδωσε το Sigmalive, ο πολίτης δήλωσε πως θεωρεί ότι ξεγελάστηκε από τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων ότι οι καταθέσεις των πολιτών είναι ασφαλισμένες.

enet

Keywords
Τυχαία Θέματα