MAD 2013: Ανακοίνωσαν βραβείο, αλλά δεν το έδωσαν ποτέ!

17:15 9/7/2013 - Πηγή: TNSite

Με μία... απορία μας άφησαν τα φετινά βραβεία MAD καθώς ποτέ δεν μάθαμε ποιόν καλλιτέχνη ψήφισε το κοινό για την καλύτερη εμφάνιση στα 10 χρόνια του θεσμού! Το star.gr σου παρουσιάζει αποκλειστικά την «εξαφάνιση» του βραβείου, ενώ επικοινώνησε με το μουσικό κανάλι προκειμένου να μάθει τι συνέβη.

Το story

Λόγω της συμπλήρωσης των 10 χρόνων VMA, οι διοργανωτές

κάλεσαν το κοινό να επιλέξει την καλύτερη εμφάνιση που έγινε επί σκηνής όλα αυτά τα χρόνια.

Οι τελικοί πέντε υποψήφιοι ήταν οι Άννα Βίσση, Δέσποινα Βανδή, Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου και Stan, ενώ ο κόσμος μπορούσε να ψηφίσει μέσω της ιστοσελίδας των βραβείων. Μάλιστα, ένας τυχερός θα ανέβαινε στη σκηνή για να το απονείμει στον νικητή!

Από τα τέλη Απριλίου «έτρεξε» η ψηφοφορία, με τα fan clubs να σπεύδουν να στηρίξουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη. Μάλιστα, και οι πέντε υποψήφιοι έχουν από τα μεγαλύτερα και πιο οργανωμένα fan clubs στην Ελλάδα.

Η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε, ο τυχερός από το κοινό αναδείχθηκε και την 25η Ιουνίου, οπότε και έγινε η βραδιά απονομής, όλοι περίμεναν να μάθουν το καλύτερο live.

Μάταια όμως... το βραβείο ΔΕΝ δόθηκε ποτέ, όπως διαπίστωσαν το star.gr και το κοινό που ήταν στο «tae kwon do», αλλά και οι τηλεθεατές την περασμένη Κυριακή.

Τι λένε κανάλι και χορηγός

Από την επόμενη κιόλας μέρα των βραβείων, το star.gr ήρθε σε επικοινωνία με το MAD, προσπαθώντας να μάθει ποιός καλλιτέχνης κέρδισε, κάτι το οποίο αναρωτιούνταν οι fans των πέντε υποψηφίων.

Την περασμένη εβδομάδα, το star.gr τηλεφώνησε στο μουσικό κανάλι: από το τμήμα των events μας διαβεβαίωσαν ότι το βραβείο απονεμήθηκε, ωστόσο, όταν ρωτήσαμε ποιός καλλιτέχνης ήταν ο νικητής, μας παρέπεμψαν στο τμήμα marketing.

Συνεχίζοντας το ρεπορτάζ και ψάχνοντας να βρει τι ακριβώς συνέβη, το star.gr έκανε αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα στο τμήμα marketing του MAD (εκεί δηλαδή όπου μας παρέπεμψαν), ωστόσο, μας απάντησε μόνο... ο τηλεφωνητής!

Στο μεταξύ, το fan club της Άννας Βίσση, fannatics.gr, έστειλε μήνυμα στο Twitter του παρουσιαστή των βραβείων, Θέμη Γεωργαντά, ο οποίος δεν απάντησε ποτέ.

Η τηλεοπτική μετάδοση των βραβείων επιβεβαιώνει ότι ο νικητής στην κατηγορία του καλύτερου live δεν ανακοινώθηκε ποτέ, όπως επίσης κάνει και ο χορηγός της βραδιάς!

Σε ανακοίνωσή της, γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας αναφέρει πως το βραβείο δεν δόθηκε καθώς «η αυξημένη συμμετοχή καλλιτεχνών στη φετινή διοργάνωση είχε ως αποτέλεσμα η διάρκεια του event να μεγαλώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Με δεδομένη την αδυναμία του καλλιτέχνη που κέρδιζε το βραβείο να παραστεί, αποφύγαμε να κάνουμε μια αδιάφορη απονομή με video η οποία θα επιβάρυνε ακόμα περισσότερο τη διάρκεια μιας ήδη μεγάλης βραδιάς, χωρίς να προσθέτει κάτι σε αυτή. Ο νικητής της κατηγορίας θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες μέσα από το site των βραβείων».

Το γιατί το μουσικό κανάλι μας διαβεβαίωσε ότι το βραβείο απονεμήθηκε, παραμένει άγνωστο...

Πάντως, με βάση την ανακοίνωση του χορηγού, καλύτερο live των 10 χρόνων VMA είναι της Άννας Βίσση ή της Δέσποινας Βανδή: βλέπεις, Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου και Stan ήταν παρόντες!

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα