Στιγμές χαλάρωσης για τη Σίσσυ Χρηστίδου

17:01 9/7/2013 - Πηγή: TNSite

Μπορεί να είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, όμως όπως φαίνεται η Σίσσυ Χριστίδου δεν το βάζει κάτω και φροντίζει να απολαμβάνει το καλοκαίρι της, πότε με μπάνιο στη θάλασσα της Λευκάδας και πότε με υπαίθριο διαλογισμό. Μάλιστα δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της, τον οποίο μοιράζεται συνεχώς με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω των αγαπημένων της social media.

Μπορεί ο σύζυγός της Θοδωρής Μαραντίνης να μην τη συνοδεύει το διάστημα αυτό, καθώς είναι φουλ στις

επαγγελματικές υποχρεώσεις, ωστόσο η Σίσσυ έχει καλή παρέα, τους φίλους της Παύλο Σταματόπουλο και Ελλη Κοκκίνου. Η φιλική σχέση της μάλιστα με τον πρώτο σύντομα θα εξελιχθεί σε κουμπαριά, αφού ο δημοσιογράφος θα είναι ο νονός του δεύτερου γιου της. Το νέο ανακοίνωσε η ίδια η Σίσσυ, με αρκετή δόση χιούμορ όταν ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία συνέκρινε την κοιλιά της με εκείνη του κουμπάρου της γράφοντας: «Να, εδώ… Η πρώτη φωτογραφία με τον νονό μας». Η παρέα απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στην πισίνα του συγκροτήματος όπου διαμένει αλλά και στις μαγικές ακρογιαλιές του νησιού. Μάλιστα ο πιο περιπετειώδης Παύλος Σταματόπουλος είπε να ζήσει κι αυτός τη δική του μοναδική εμπειρία κάνοντας μια σύντομη απόδραση στον Σκορπιό.

Ο παρουσιαστής ανέβασε φωτογραφία από την παραλία με το beach bar του νησιού, που είναι και το μόνο προσβάσιμο σημείο, συνοδεύοντας την εικόνα με την εξής λεζάντα: «Για λίγες ώρες μεγιστάνας... Απόβαση στον Σκορπιό».

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα