Επιχείρησαν να «σκορπίσουν» κοκαΐνη στη Μύκονο


Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν στη Μύκονο τρία άτομα και συγκεκριμένα ένας 50χρονος Έλληνας, ένας 41χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας 46χρονος υπήκοος Κύπρου, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής, μεταφοράς και διακίνησης διάφορων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών...

Ειδικότερα, το βράδυ της Τρίτης στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών εντοπίστηκαν ο 50χρονος Έλληνας με τον Αλβανό να επιβαίνουν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και ακινητοποιήθηκαν.

Σε έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκε στην κατοχή του ημεδαπού ένα σακίδιο στο οποίο υπήρχαν δυο πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν:
Ποσότητα μεθαμφεταμίνης (MDMA) βάρους 183,5 γραμμαρίων Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 5 γραμμαρίων.

Όπως εξακριβώθηκε ο 50χρονος λίγο πριν τη σύλληψη του είχε αφιχθεί στη Μύκονο με πλοίο της γραμμής από Πειραιά μεταφέροντας τη μεθαμφεταμίνη προκειμένου να την παραδώσει στον Αλβανό, έναντι αμοιβής.

Κατά την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι ο 41χρονος Αλβανός διατηρούσε στο σπίτι που διέμενε από κοινού με τον 46χρονο Κύπριο τρεις πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 838,6 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας.

Επιπλέον προέκυψε ότι ο 46χρονος Κύπριος, που συνελήφθη χθες πρωινές ώρες για παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, διατηρούσε στην παραπάνω οικία ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης βάρους 20 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες, η ζυγαριά, καθώς επίσης το χρηματικό ποσό των 1.190 ευρώ και τέσσερα κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή των κατηγορουμένων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.
Keywords
Τυχαία Θέματα