''ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ''...


...ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΣΟΚ ΠΟΥ ΑΝ ΕΥΣΤΑΘΕΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2014...
Ανασφάλιστος ασθενής έχασε τη μάχη για τη ζωή, επειδή δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί δημόσιο νοσοκομείο να τον δεχτεί χωρίς κόστος, καταγγέλλει το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείου Ελληνικού, (ΜΚΙΕ)...

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, στην οποία κάνει λόγο για «άλλη μία δολοφονία ανασφάλιστου πολίτη από τις
πολιτικές που εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών», ο 66χρονος ασθενής απευθύνθηκε στο ιατρείο στα μέσα Οκτωβρίου με συμπτώματα έντονου πόνου στο θώρακα και αιμόπτυση. Έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις (αξονική) και έπρεπε άμεσα να νοσηλευθεί σε νοσοκομείο για να διερευνηθεί η κατάστασή του. «Δυστυχώς δεν καταφέραμε να βρούμε δημόσιο νοσοκομείο που θα τον δεχτεί χωρίς κόστος, αφού αδυνατούσε να ανταποκριθεί οικονομικά».

Η λίστα περιλαμβάνει οκτώ ασθενείς με σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα, έναν με ανεύρυσμα αορτής και έναν με λέμφωμα non hodgkin που έχει άμεση ανάγκη ειδικής χημειοθεραπείας.Το ΜΚΙΕ αναφέρει επίσης πως ο άτυχος άνδρας περιλαμβανόταν σε μια λίστα με άλλους εννέα ανθρώπους με σοβαρά προβλήματα υγείας, για τους οποίους, έπειτα από παρέμβαση του υπουργού Υγείας, γίνονται προσπάθειες να νοσηλευτούν σε δημόσιο νοσοκομείο.
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα