ΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΗΜΙΤΗ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΠΕΧΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.



ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΣΗΜΙΤΗ ΠΟΥ ΕΔΕΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ.
ΠΩΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΑΝΕΙΖΑΝ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.
ΓΙΑΤΙ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΩΝ....ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

ΕΛΑΒΑ ΓΡΑΜΜΑ
ΑΠΌ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ Γ.Δ.

— «O εξωτερικός δανεισμός σωσίβιο(;) για την κρίση» ….και «υπόγειος» τρόπος χρηματοδότησης των εξοπλιστικών.

— Καλημέρα (Καλησπέρα),

— Στην χθεσινή ανάρτηση ….«Τα εξοπλιστικά 1997 Σημίτη – Τσοχατζόπουλου σε ολοκληρωτικό οργασμό με μπόχα μίζας….» αναφέρονταν ότι το ….»Που θα έβρισκαν τα λεφτά τα ΠΑΣΟΚοειδή(;) ….θα το δούμε σε επόμενη ανάρτηση».

— Ας διαβάσουμε λοιπόν τι έγραφε σχετικά «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ» της 20.11.1997, στο πρωτοσέλιδο ….δίπλα ακριβώς από την αναφορά της στην κρίσιμη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ ….την προηγουμένη μέρα (το σχετικό κείμενο, παρακάτω ….με συνημμένη φωτο).

Επίσης σε άλλο άρθρο (σελ.17) της εφημερίδας(φωτο) …. την ίδια ημερομηνία!!!!!!!!! ….με τίτλο, »Τρία μέτρα για την αγορά χρήματος» / Πράξεις swaps, εξωτερικός δανεισμός και εκδόσεις ομολόγων με ρήτρα ξένου συναλλάγματος» ….διαβάζουμε και τρίβουμε τα μάτια μας!

Ανέλαβε εσύ Μπαρμπανίκο τον παραπέρα σχολιασμό ….εγώ σταματάω εδώ ….έχω ξεχάσει τα οικονομικά μου ….τα σχετικά εγχειρίδια τα κατέβασα από την βιβλιοθήκη μου και τα πέταξα -κυριολεκτώ- στον σκουπιδοτενεκέ της γειτονιάς ….και πες μου ….πιστεύεις ότι «εκ συμπτώσεως» η εφημερίδα «είχε ανακατέψει» στο ίδιο φύλλο ….τα άρθρα για τα εξοπλιστικά με αυτά για τον εξωτερικό δανεισμό;

Εγώ λέω όχι! ….απλά δεν ήθελαν να γράψουν -τότε- ανοικτά ….το -σήμερα- πανθομολογούμενο ….ότι δηλαδή τα εξοπλιστικά χρηματοδοτήθηκαν με εξωτερικό δανεισμό ….από τους ίδιους τους «μειζοδότες» προμηθευτές ….επαυξάνοντας έτσι παράνομα και βρώμικα το δημόσιο χρέος.

Κόφτο ….Αργύρη Ντινόπουλε (σήμερα στον ΣΚΑΪ)….έχει δίκιο ο Ν. ο Μαριάς όταν μιλάει για επονείδιστη -πρόστυχη λέω εγώ- επαύξηση του δημοσίου χρέους! Αλλά με ποια Δικαιοσύνη;

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada
Keywords
Τυχαία Θέματα