Ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής για το ματς με τα Φερόε

Ξεκίνησε χθες, με την προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας για τον εκτός έδρας αγώνα με τα Νησιά Φερόε που θα γίνει το Σάββατο 13 Ιουνίου στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2016, αλλά και την φιλική αναμέτρηση που θα γίνει στην Πολωνία και πιο συγκεκριμένα στο Γκτανσκ την επόμενη Τρίτη 16/6.

Στην προπόνηση της Δευτέρας έλαβαν μέρος όλοι οι διεθνείς γεγονός

που είχε ως αποτέλεσμα ο Σέρχιο Μαρκαριάν να μπορεί να δουλέψει τα πλάνα του με όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Στην προπόνηση το κύριο μέρος της καλύφθηκε με ασκήσεις τακτικής, κυρίως για τον επιθετικό τομέα με την ανάπτυξη παιχνιδιού με γρήγορες μπαλιές από το κέντρο και μπροστά και επιθέσεις από τα πλάγια.

«Κάθε παιχνίδι είναι και ένας τελικός για εμάς. Όσο υπάρχουν ελπίδες, μαθηματικά, θα διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε ματς, με στόχο φυσικά να πάρουμε την πρόκριση» είπε ο Σωτήρης Νίνης στις δηλώσεις του πριν την προπόνηση, ενώ ο Ταξιάρχης Φούντας που κλήθηκε για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, είπε ότι «είναι κάτι πολύ μεγάλο να σε βλέπει ο προπονητής στα παιχνίδια της ομάδας σου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στην Εθνική όποτε εκείνος το ζητήσει».

Το παιχνίδι του Σαββάτου θα γίνει στο Εθνικό στάδιο «Τόρσβολουρ»

Το γήπεδο «Τόρσβολουρ» των Νησιών Φερόε στο οποίο θα γίνει ο αγώνας της Εθνικής μας ομάδας

Keywords
Τυχαία Θέματα