Βρούτσης: Με εθνική ομοψυχία μπορούμε να περάσουμε τα δύσκολα

«Μπορούμε όλοι μαζί με εθνική ομοψυχία, ενότητα και αλληλεγγύη να ξεπεράσουμε τις δύσκολες στιγμές και να βάλουμε πάλι την Ελλάδα πρωτοπόρα, δηλαδή στη θέση που της αρμόζει», δήλωσε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης από την Τήνο, όπου βρέθηκε εκπροσωπώντας την κυβέρνηση για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου.

«Αυτό που νιώθουμε σήμερα είναι ότι η πατρίδα μας περνάει δύσκολες στιγμές. Οι θυσίες του ελληνικού λαού, όμως, δεν θα πάνε χαμένες,

γιατί αντλούμε από την ιστορία μας. Η Ελλάδα είχε και έχει δύο κιβωτούς: τις θρησκευτικές της αξίες και τη δύναμη του ελληνισμού. Και αυτές θα μας βοηθήσουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Εν τω μεταξύ, η μέρα της Παναγίας γιορτάστηκε και φέτος στην Τήνο με την παρουσία πλήθους πιστών όλων των ηλικιών να συρρέουν από νωρίς το πρωί στο δρόμο, που ενώνει το λιμάνι με τον εκκλησία της Ευαγγελίστριας, περιμένοντας υπομονετικά την έξοδο της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας από τον ναό και την τελετουργική κάθοδό της στη Χώρα, που θα τους επέτρεπε να περάσουν από κάτω και να λάβουν την ευλογία της.

Υπό τους ήχους των εμβατηρίων που παιάνιζε η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, η εικόνα κατέληξε στην κεντρική εξέδρα της παραλίας, όπου εψάλη το «Υπερμάχω».

Keywords
Τυχαία Θέματα