Βρήκαν τη γιάφκα του Μαζιώτη

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Πριν από λίγη ώρα μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής βρέθηκε το κρησφύγετο- γιάφκα του συλληφθέντος αρχιτρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη, σε σπίτι, στα Βόρεια Προάστια της Αττικής και πιο συγκεκριμένα, στην οδό Υψηλάντους 27, στο Μαρούσι.

Η ΕΛΑΣ έψαχνε από την πρώτη στιγμή της σύλληψης του Μαζιώτη τη γιάφκα του κακοποιού και μετά από παρακολούθηση από τις κάμερες στον ΗΣΑΠ,

αλλά και μια απόδειξη που βρήκε πάνω του από κατάστημα από γνωστό εμπορικό κέντρο, οδηγήθηκαν στο συμπέρασμα ότι ο Μαζιώτης διαμένει στην ευρύτερη περιοχή του Αμαρουσίου και εκεί επικεντρώθηκαν οι έρευνες.

Ωστόσο, στη γιάφκα του Μαζιώτη συγκεκριμένα οδηγήθηκαν οι Αρχές, χάρη σε μια γυναίκα που αναγνώρισε μέσω φωτογραφίας τον τρομοκράτη και αποκάλυψε ότι διέμενε μαζί με την Πόλα Ρούπα και το παιδί τους, σε διαμέρισμα της ίδιας πολυκατοικίας που και η ίδια διαμένει, επί της οδού Υψηλάντου 27.

Εν τω μεταξύ, οι αστυνομικές αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης σε βάρος 35χρονου συνεργού του Μαζιώτη, ο οποίος φάινεται πως συμμετείχε σε δύο ληστείες μαζί με τον Ν. Μαζιώτη, στην Ακράτα και στα Μέθανα. Επίσης, ο καταζητούμενος συνεργός του Μαζιώτη φέρεται να είναι περιφερειακό ρόλο στην απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Μυλωνά το 2008.

Το άρθρο Βρήκαν τη γιάφκα του Μαζιώτη εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα